ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

ГОЛОВАТЮК ІВАН РУСЛАНОВИЧ

Дата: 20.08.2024 08:30
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

 

Іван Русланович Головатюк народився 11 вересня 1997 року у селі Великі Зозулинці Красилівського району Хмельницької області.

Протягом 2004-2013 років Іван навчався в Великозозулинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, де здобув базову загальну середню освіту. Після закінчення 9 класу у 2013 році став учнем Новоселицького аграрного ліцею, який успішно закінчив, здобувши робітничу професію.

З жовтня 2016 по березень 2018 років Іван працював трактористом у місцевому господарстві «Лампка Агро», де зарекомендував себе відповідальним та старанним працівником.

З квітня 2018 року успішно трудився у ТДВ Хмельницькзалізобетон, спочатку столярем,  а потім  верстатником 4 розряду у деревообробному цеху. Там працював до травня 2020 року.

17 червня 2020 року був призваний на службу у  ЗСУ, пройшов навчання у навчальному центрі в Старичах на Львівщині, далі служба в Черкасах у роті забезпечення живучості військової частини А3177 повітряних сил ЗСУ.

1 грудня 2021року – звільнився з лав ЗСУ і повернувся додому у рідне село.

Вже 25 лютого 2022 року Іван Русланович Головатюк разом з односельцями пішов захищати Україну від ненависного ворога.

Проходив службу у складі гірсько-штурмового відділення, гірсько-штурмового взводу, 1 гірсько-штурмової роти, 15 окремого гірсько-штурмового батальйону, 128 окремої гірсько-штурмової бригади (військова частина А1778).

Рік і 8 місяців солдат Іван Головатюк захищав нашу землю від злого і підступного ворога.

Загинув 08 жовтня 2023 року під час ведення бойових дій щодо захисту незалежності України в населеному пункті Приютне Пологівського району Запорізької області (Малинівська територіальна громада).

 

Рішенням Заслучненської сільської ради від 20 червня 2024 року № 75-09/2024 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку ГОЛОВАТЮКУ Івану Руслановичу присвоєно звання «Почесний громадянин Заслучненської територіальної громади» (посмертно).

 

Йому назавжди буде лише 26…

 

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь