A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день...

Дата: 18.04.2024 14:11
Кількість переглядів: 22

Фото без описуСьогодні, 18 квітня 2024 року, під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання чергової 41-ї сесії Заслучненської сільської ради.

 

На початку засідання депутати сільської ради хвилиною мовчання вшанували пам`ять наших Героїв-захисників, які полягли на полі бою за нашу рідну землю.

 

Основними питаннями, яким було приділено першочергову увагу, депутатами було розглянуто Звіт виконавчого комітету про підсумки виконання місцевого бюджету громади за січень-березень 2024 року, а також внесення змін до бюджету на поточний рік.

По першому питанню порядку денного сільський голова Анатолій Розумний детально ознайомив депутатів щодо виконання планових показників по наповненню дохідної частини місцевого бюджету за основними статтями доходів, а також детально проінформував про основні статті та напрямки здійснених протягом звітного періоду видатків. За наслідками розгляду цього питання порядку денного депутатами було прийнято відповідне рішення та зобов`язано виконавчий комітет розробити відповідний план заходів щодо наповнення дохідної частини місцевого бюджету та раціонального використання бюджетних коштів.

Наступним питанням порядку денного, якому було приділено особливу увагу, було розглянуто питання щодо внесення змін до бюджету громади на 2024 рік шляхом спрямування коштів від перевиконання бюджету за перший квартал поточного року на фінансування захищених статей видатків по заробітній плані працівникам комунальних підприємств та підрозділів соціального захисту, спрямовано видатки на закупівлю мультимедійного обладнання для забезпечення належної організації освітнього процесу у комунальних закладах освіти тощо.

Відповідно до вимог чинного законодавства на пленарному засіданні сесії також було заслухано інформації керівників комунальних підприємств щодо результатів їх діяльності за перший квартал поточного року.

 

Окремим блоком питань депутатами було розглянуто низку підготовлених проектів рішень, відповідно до яких затверджено технічні документації із землеустрою та передано у власність громадянам земельні ділянки під їх житловими будинками, а також щодо врегулювання питань орендних відносин по оренді землі для комерційного використання.

 

Пленарне засідання сесії сільської ради пройшло в конструктивному руслі.

 

З усіма прийнятими під час засідання сесії рішеннями та результатами поіменного голосування можна буде згодом ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь