ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Підсумки засідання виконавчого комітету

Дата: 10.04.2024 14:51
Кількість переглядів: 24

Фото без описуСьогодні, 10 квітня 2024 року, під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

 

У ході засідання виконкому було розглянуто та прийнято ряд важливих рішень.

 

Зокрема, сільський голова ознайомив членів виконавчого комітету з підсумками виконання місцевого бюджету громади за січень-березень 2024 року, безпосередньо щодо обсягів мобілізації доходів за основними джерелами формування бюджету, а також щодо основних напрямків та обсягів здійсненого фінансування протягом звітного періоду за затвердженим кошторисом видатків. Після ознайомлення із зазначеною інформацією сільський голова запропонував членам виконкому підтримати відповідне рішення та направити Звіт про виконання бюджету на розгляд чергової сесії сільської ради.

 

Також, з метою належної підготовки населених пунктів Заслучненської територіальної громади до весняно-літнього сезону, поліпшення стану довкілля у селах, естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового  перебування та відпочинку населення, проведення робіт із озеленення і благоустрою виконавчим комітетом було розглянуто питання та прийнято відповідне рішення щодо проведення з 10 квітня по 10 травня 2024 року на території громади місячника з благоустрою території населених пунктів.

 

Крім зазначених вище питань на черговому засіданні виконкому було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо внесення змін до складу окремих консультативно-дорадчих органів, впорядкування поштових адрес, а також з питань соціального захисту дітей.

 

Засідання виконавчого комітету пройшло у конструктивному руслі. Усі питання порядку денного було розглянуто та прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися тут на сайті в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь