ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Відбулася робоча зустріч із начальником відділення поліції № 4 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області, майором поліції Романом ТОМЧИШИНИМ

Дата: 03.04.2024 15:07
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Фото без описуСьогодні 03.04.2024 року об 11:00 год. у приміщенні Заслучненського будинку культури відбулася робоча зустріч із начальником відділення поліції № 4 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області, майором поліції Романом ТОМЧИШИНИМ, першим заступником сільського голови Юлією ТОДОРЧУК, дільничним офіцером поліції сектору превенції, лейтенантом поліції Вікторією ІЩУК, з мешканцями громади і працівниками Заслучненської сільської ради.  

Під час зустрічі відбулося заслухання підсумків службової діяльності відділення поліції № 4 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області за перші три місяці 2024 року, а також доведено найбільш поширені способи шахрайських схем на території України. Було обговорено проблемні питання, які турбують жителів громади та шляхи їх вирішення.

Обговорювалися і факти вчинення домашнього насильства та реагування на факти вчинення домашнього насильства. На даний час в державі до фактів вчинення домашнього насильства та шляхи вирішення, попередження насильства ставляться досить серйозно.

Перевірка сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Які основні проблеми в даних сім’ях- це зловживання алкоголем, невиконання батьківських обов’язків, вчинення домашнього насильства, крадіжки, жебрацтво. Постійно проводиться робота по перевірці даних сімей, якщо виявляються порушення вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності.

Спільно з працівниками громади відвідуємо неблагополучні сім’ї, здійснюємо виїзди на місце проживання, у зв’язку із  звернення громадян.

Начальником відділення поліції № 4 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області майором поліції ТОМЧИШИНИМ Романом Васильовичем було запропоновано встановлення більшої кількості камер на території громади, для кращої роботи та можливості швидкого розкриття злочинів, які скоються.

Звернута увага на проведення контролю за оплатою підприємцями громади акцизного податку з підакцизних товарів (тютюн та алкоголь).

Окрім того,  для забезпечення публічної безпеки та порядку, було запропоновано впровадити на території громади поліцейського офіцера громади.  

Зазначив, Роман Васильович, що відкритий до співпраці з працівниками ради, громадою,  готовий приймати побажання та ідеї щодо поліпшення ситуації у Заслучненській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь