A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день...

Дата: 21.03.2024 14:57
Кількість переглядів: 66

Фото без опису21 березня 2024 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання чергової 40-ї сесії Заслучненської сільської ради.

 

На початку засідання депутати сільської ради хвилиною мовчання вшанували пам`ять наших воїнів-захисників, які полягли на полі бою за нашу рідну землю.

 

Серед основних питань, яким було приділено першочергову увагу, депутатами було розглянуто питання щодо внесення змін до окремих бюджетних програм, а також пов`язані з цим окремі уточнення до місцевого бюджету на поточний рік.

Також, на виконання вимог Законів України «Про освіту»,  «Про повну загальну середню освіту» та рішення Заслучненської сільської ради від 02.02.2023 року № 04-09/2023 «Про затвердження Плану оптимізації мережі закладів освіти Заслучненської сільської ради на 2023-2025 роки»,  депутатами було розглянуто та прийнято відповідне рішення щодо зміни типу та назви закладу загальної середньої освіти «Великозозулинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Заслучненської сільської ради» з 01.07.2024 року на «Великозозулинецька гімназія зі структурним підрозділом – початкова школа».

 

Окремим блоком питань депутатами було розглянуто низку підготовлених проектів рішень, відповідно до яких затверджено технічні документації із землеустрою та передано у власність громадянам земельні ділянки під їх житловими будинками, а також щодо врегулювання питань орендних відносин по оренді землі для комерційного використання.

 

Під час пленарного засідання сесії сільський голова поінформував депутатів про закупівлю за рахунок коштів місцевого бюджету громади обладнання та технічних засобів для потреб Збройних Сил України на загальну суму 351,3 тис.грн., які було здійснено відповідно до отриманих клопотань від військових частин. Найближчим часом, після підписання актів прийому-передачі, зазначене обладнання та технічні засоби буде офіційно передано нашим Захисникам.

 

Пленарне засідання сесії сільської ради пройшло в конструктивному руслі.

 

З усіма прийнятими під час засідання сесії рішеннями та результатами поіменного голосування можна буде згодом ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь