A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

ДПС у Хмельницькій  області інформує...

Дата: 10.07.2023 10:45
Кількість переглядів: 75

Фото без описуГоловне управління ДПС у Хмельницькій  області нагадує, що фізичні особи зобов’язані у місячний термін повідомляти  контролюючі органи про зміну адреси реєстрації свого місця проживання.

Дане повідомлення здійснюється шляхом подачі Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (форма №5ДР) або Заяви про внесення змін до окремого реєстру Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, щодо фізичних осіб, які обліковуються за серією та/або номером паспорта (форма №5ДРП), Форми даних заяв затверджені наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 №822.

Фізичні особи подають вищевказані заяви особисто або через представника до Державної податкової інспекції за своєю податковою адресою (місцем проживання), а у разі зміни місця проживання - до ДПІ за новим місцем проживання. Фізичні особи, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, подають зазначені заяви особисто або через представника до будь-якої ДПІ.

Водночас повідомляємо, що Заяву за формою №5ДР можна подати в електронній формі (з відсканованими копіями підтверджуючих документів, необхідних для внесення змін до Державного реєстру), за допомогою інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету здійснюється через вебпортал ДПС України.  Слід пам’ятати, що заява подається протягом місяця з дня виникнення таких змін. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь