A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 06.07.2023 17:47
Кількість переглядів: 74

Фото без описуСьогодні, 06 липня 2023 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання чергової тридцять другої сесії Заслучненської сільської ради дев`ятого скликання.

 На початку пленарного засідання присутні депутати, члени виконавчого комітету та запрошені хвилиною мовчання вшанували світлу пам`ять захисників України, що полегли в бою у протистоянні з рашистськими окупантами…

Відповідно до затвердженого порядку денного у ході пленарного засідання сесії депутатами було розглянуто низку актуальних питань та прийнято відповідні рішення.

 

Зокрема, депутати одностайно підтримали пропозицію сільського голови та проект відповідного рішення ради щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Заслучненської територіальної громади» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України в протистоянні російському агресору, вірність військовій присязі та виконання військового обов'язку:

ЛЮЗАКУ Федору Степановичу, уродженцю села Котюржинці, сержанту, старшому техніку 2-го механізованого батальйону у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила (посмертно)

ТИМЧЕНКУ Володимиру Васильовичу, мешканцю села Заслучне, стрільцю, помічнику гранатометника 42-го окремого мотопіхотного батальйону у складі 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка (посмертно)

ВЕРХОЛІ Анатолію Анатолійовичу, мешканцю села Котюржинці, стрільцю-санітару 2-го механізованого батальйону у складі 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха (посмертно).

 Вшанування пам`яті полеглих Героїв та вручення відзнак «Почесного громадянина Заслучненської територіальної громади» рідним наших земляків та відкриття «Стелли пам`яті Героїв» відбудеться 24 серпня під час проведення заходів з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

1 вересня, з початком нового навчального року, в навчальних закладах громади, де навчалися Герої, буде відкрито меморіальні дошки.

 

Згідно плану реалізації раніше прийнятих радою рішень, депутати прийняли рішення щодо зміни назви Котюржинецької гімназії зі створенням у її структурі дошкільного підрозділу та затвердили Статут закладу у новій редакції.

Окремо депутатами було розглянуто та прийнято рішення щодо внесення змін до місцевого бюджету громади на 2023 рік за рахунок перерозподілу окремих видатків та зекономлених коштів в процесі здійснення закупівель та спрямували певні асигнування на фінансування найбільш нагальних питань за окремими напрямками діяльності.

Низку питань було розглянуто депутатами щодо впорядкування користування на умовах оренди водних об`єктів, що розташовані на території громади.

Так, з метою збільшення надходжень до місцевого бюджету, депутати затвердили нові нормативні грошові оцінки на окремі водні об`єкти, внесли зміни до діючих договорів оренди земельних ділянок водного фонду, а також прийняли рішення щодо оголошення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки водного фонду площею 21,4000га (кадастровий номер: 6822780800:07:011:0001) в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом площею 15,0209га.

Також депутатами було розглянуто декілька питань згідно поданих заяв громадян з питань надання матеріальної допомоги на лікування та впорядкування землекористування.

Окремим питанням порядку денного депутати розглянули та прийняли відповідне торішення щодо відсутності намірів продовження трудових відносин з керівником ЛСП «Красилівліс» по закінченню терміну дії чинного контракту.

Також, під час засідання депутати заслухали присутніх представників ЛСП «Красилівліс» про поточний стан справ на підприємстві за підсумками першого півріччя поточного року, за результатами обговорення якого прийняли відповідне протокольне рішення.

 

Після розгляду усіх питань сільський голова поінформував присутніх про виникнення надзвичайної ситуації на території Глібківського старостинського округу через підтвердження випадку сказу в домашньої тварини (кота) та запровадження певних карантинних обмежень терміном на 2 місяці в населених пунктах Глібки, Говори та Трудове.

Сільський голова вкотре наголосив на необхідності проведення щеплень домашніх тварин від сказу та запропонував депутатам долучитися до відповідної інформаційно-роз`яснювальної роботи серед населення громади по даному питанню.

 

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь