A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Засідання сесії сільської ради...

Дата: 02.03.2023 15:32
Кількість переглядів: 134

02 березня 2023 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання чергової 29-ї сесії Заслучненської сільської ради.

 

На початку засідання депутати сільської ради хвилиною мовчання вшанували пам`ять наших воїнів-захисників, які полягли на полі бою за нашу рідну землю.

 

Серед основних питань, яким було приділено значну увагу, депутатами було розглянуто бюджетні питання.

Зокрема, депутатами було заслухано та затверджено звіт виконавчого комітету про підсумки виконання місцевого бюджету громади за підсумками 2022 року, а також прийнято відповідне рішення щодо внесення змін до місцевого бюджету громади на 2023 рік та спрямовано відповідні видатки на фінансування окремих програм.

Під час розгляду зазначених питань сільський голова детально ознайомив присутніх про підсумки виконання затверджених показників по наповненню дохідної частини бюджету за підсумками 2022 року, а також озвучив основні напрямки та обсяги профінансованих видатків.

Також, сільським головою було запропоновано та депутатським  корпусом підтримано пропозиції щодо внесення змін до місцевого бюджету громади на 2023 рік та спрямовано відповідні фінансові ресурси на реалізацію окремих заходів у рамках діючих бюджетних програм.

 

Відповідно до вимог чинного законодавства під час засідання сесії було заслухано звіти старост старостинських округів сільської ради про проведену ними роботу за підсумками 2022 року.

 

З метою забезпечення наповнення дохідної частини місцевого бюджету та залучення додаткових фінансових ресурсів за пропозицією сільського голови депутатами було розглянуто низку питань та прийнято відповідні рішення щодо перегляду договірних відносин по оренді землі комунальної власності суб`єктами господарської діяльності та підприємництва шляхом актуалізації нормативної грошової оцінки вартості землі та перегляду ставок орендної плати.

 

Окремим блоком питань депутатами було розглянуто низку підготовлених проектів рішень, відповідно до яких затверджено технічні документації із землеустрою та передано у власність громадянам земельні ділянки під їх житловими будинками.

 

Пленарне засідання сесії сільської ради пройшло в конструктивному руслі.

 

З усіма прийнятими під час засідання сесії рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь