A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Бюджетна сесія...

Дата: 22.12.2022 14:46
Кількість переглядів: 211

Фото без описуСьогодні, 22 грудня 2022 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання останньої у поточному році сесії Заслучненської сільської ради.

З-поміж інших засідань сільської ради сьогоднішня сесія була присвячена виключно питанням, пов`язаним з бюджетним процесом.

 

На початку засідання депутати сільської ради хвилиною мовчання вшанували пам`ять наших воїнів-захисників, які полягли на полі бою за нашу рідну землю.

 

У зв`язку з необхідністю придбання генераторів для потреб об`єктів соціальної сфери громади депутатами було розглянуто та прийнято відповідне рішення щодо внесення змін до місцевого бюджету громади на 2022 рік та виділено відповідне фінансування.

 

Окремим блоком питань депутатами було розглянуто низку підготовлених проектів рішень, які є складовими проекту місцевого бюджету громади на 2023 рік.

Зокрема, депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо затвердження окремих бюджетних програм та інших, передбачених чинним законодавством рішень, а саме:

- рішення щодо організації та забезпечення харчування дітей в закладах освіти громади;

- затверджено Порядок та норматив відрахування в 2023 році частини прибутку (доходу) для підприємств комунальної власності;

- затверджено програму щодо виплати компенсацій особам, що надають соціальні послуги по догляду за окремими категоріями громадян на непрофесійній основі;

- затверджено програму фінансової підтримки КНП «Красилівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на  2023 рік.

Окрім розгляду та прийняття відповідних рішень з даних питань депутатами було підтримано та схвалено пропозиції сільського голови щодо потреби у фінансуванні з місцевого бюджету на 2023 рік по цих напрямках діяльності, які згодом і було зафіксовано у бюджетному рішенні.

 

Після розгляду зазначених вище питань порядку денного депутати перейшли до безпосереднього розгляду проекту бюджету громади на 2023 рік.

При розгляді цього питання порядку денного сільський голова детально поінформував депутатів щодо прогнозних обсягів доходів місцевого бюджету на наступний бюджетний період із зазначенням основних джерел його формування та особливу увагу приділив запланованим видаткам за основними напрямками діяльності у галузевому розрізі.

Після детального розгляду та обговорення наданий на розгляд сесії проект місцевого бюджету громади на 2023 рік було схвалено одностайним голосуванням (інформацію про затверджений бюджет громади на 2023 рік буде оприлюднено додатково).

 

Після затвердження бюджету на 2023 рік депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення ще з декількох питань.

 

Останнє у цьому році сесійне засідання пройшло в конструктивному руслі, за що сільський голова особисто подякував усім депутатам, привітав присутніх депутатів та в їх особі усіх мешканців громади з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами та побажав усім нам миру, якнайскорішої Перемоги та повернення усіх наших захисників додому.

 

З усіма прийнятими під час засідання сесії рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь