A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Протокол спільного засідання постійних комісій № 21

Дата: 12.05.2022 15:38
Кількість переглядів: 265

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

площа І.О.Масловського, буд. 2, с.Заслучне, Хмельницька обл., 31050

тел.: (03855) 9-24-82, http://zasluchne-rada.gov.ua, e-mail: zaslrada_krasyliv@i.ua

код ЄДРПОУ 04407170

 

 

ПРОТОКОЛ

спільного засідання постійних комісій Заслучненської сільської ради

дев`ятого скликання

 

від 12 травня 2022 року                                                                                           с. Заслучне

14.00 година

 

 

Головуючий на засіданні: Дьомінов О.М., голова постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, природокористування, промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, енергозбереження, житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою.

 

Дьомінов О.М. поінформував присутніх, що із загальної кількості 22 депутатів на спільному засіданні постійних комісій сільської ради присутні 11 депутатів (відсутні – Гук Г.Г., Грищук О.В., Ковальчук Т.П., Колеснік В.П., Кратасюк М.Д., Криворучко Р.В., Остап`юк В.В., Сандул Н.В., Шеремета О.О., Янкова Т.А. та Ястремська Н.М.)

 

На спільному засіданні постійних комісій ради присутній сільський голова Розумний А.Г.

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М.., який запропонував розпочати роботу спільного засідання постійних комісій.

  • Є інші пропозиції?  Немає.

 

Вирішили: розпочати спільне засідання постійних комісій.

 

Дьомінов О.М. запропонував присутнім ознайомитися з проектом порядку денного спільного засідання постійних комісій:

 

Порядок денний засідання:

  1. Попередній розгляд питань, що винесено на розгляд двадцять другої сесії сільської ради.
  2. Погодження порядку денного двадцять другої сесії сільської ради.

 

Вирішили: схвалити запропонований порядок денний засідання та перейти до його розгляду.

 

Дьомінов О.М. запропонував депутатам по першому питанню порядку денного надати слово сільському голові Розумному А.Г. для інформування присутніх по кожному проекту рішень, які включено до попереднього порядку денного засідання сесії, з метою подальшого визначення щодо його винесення на розгляд пленарного засідання сесії.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що відповідно до розпорядження сільського голови від 29 квітня 2022 року №61-р/2022 на засідання чергової сесії було підготовлено для розгляду 3 питання.

Крім того, сільський голова зазначив, що є необхідність розглянути сьогодні ще 3 додаткових основних питання:

- Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2022 рік за підсумками січня-березня 2022 року.

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 25,0000 га, право оренди якої пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні) що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Трудове Заслучненської сільської ради, кадастровий номер: 6822782400:11:002:0013.

- Про створення тимчасової контрольної комісії з проведення аналізу результатів фінансово-господарської діяльності ЛСП «Красилівліс».

 

Крім того, сільський голова запропонував депутатам попередньо обговорити під час пленарного засідання ще два додаткових питання в блоці Різне для визначення думки депутатів щодо перспективи їх подальшого розгляду на наступній сесії:

 

Різне:

  • Про ініціювання процедури перейменування топонімів на території громади (зміна назв вулиць в населених пунктах);
  • Про передачу частини приміщення Заслучненського сільського будинку культури ЛСП «Красилівліс» для облаштування офісу підприємства.

 

Таким чином, з урахуванням відповідних змін та доповнень, пропонується сьогодні розглянути 6 основних питань та 2 в якості попереднього обговорення, ознайомив присутніх з цим переліком:

 

1. Про засудження збройної агресії російської федерації проти України

2. Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2022 рік за підсумками січня-березня 2022 року.

3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 25,0000 га, право оренди якої пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні) що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Трудове Заслучненської сільської ради, кадастровий номер: 6822782400:11:002:0013.

4. Про затвердження звіту про проведення оцінки майна та надання дозволу на поновлення договору оренди об’єкту комунальної власності.

5. Про надання матеріальних допомог жителям громади.

6. Про створення тимчасової контрольної комісії з проведення аналізу результатів фінансово-господарської діяльності ЛСП «Красилівліс».

 

Різне:

  • Про ініціювання процедури перейменування топонімів на території громади (зміна назв вулиць в населених пунктах);
  • Про передачу частини приміщення Заслучненського сільського будинку культури ЛСП «Красилівліс» для облаштування офісу підприємства.

 

 

Сільський голова ознайомив депутатів з усіма проектами рішень, що передбачається розглянути на сьогоднішньому засіданні.

 

1.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову, щодо проекту рішення № 1 -  «Про засудження збройної агресії російської федерації проти України».

Сільський голова запропонував депутатам засудити збройну агресію російської федерації проти України та підтримати непорушність територіальної цілісності і незалежності України, прийняти у зв`язку з цим відповідну Заяву про засудження збройної агресії російської федерації проти України, а також підтримати відповідну Постанову Верховної Ради України від 14 квітня 2022 року №2188-ІХ.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

2.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову, щодо проекту рішення № 2 -  «Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2022 рік за підсумками січня-березня 2022 року».

Сільський голова ознайомив депутатів з основними показниками виконання бюджету та спрямуванням коштів за основними напрямками діяльності.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

3.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 3 - «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 25,0000 га, право оренди якої пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні) що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с.Трудове Заслучненської сільської ради, кадастровий номер: 6822782400:11:002:0013».

Сільський голова поінформував присутніх, що відповідно до прийнятого раніше рішення наразі вже виготовлено технічну документацію з нормативної грошової оцінки сформованої земельної ділянки водного фонду – ставка біля с.Трудове. У зв`язку з цим пропонується затвердити дану технічну документацію та рухатися далі щодо проведення процедури аукціону на оренду даного об`єкту.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

4.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 4 - «Про затвердження звіту про проведення оцінки майна та надання дозволу на поновлення договору оренди об’єкту комунальної власності».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та запропонував включити його до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

5.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 5 - «Про надання матеріальних допомог жителям громади».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та поданими заявами від мешканців, запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

6.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 6 - «Про створення тимчасової контрольної комісії з проведення аналізу результатів фінансово-господарської діяльності ЛСП «Красилівліс».

Сільський голова ознайомив присутніх, що за підсумками першого кварталу поточного року даним підприємством отримано більше 570,0 тис.грн. збитків.

Крім того, мали місце випадки вивезення деревини з лісових масивів без відповідних супроводжуючих документів, а також певні неспівпадіння обсягів лісозаготівлі з отриманими дозволами.

У зв`язку з цим на сьогоднішнє засідання ми запрошували керівника та головного бухгалтера даного підприємства щоб детально з`ясувати ситуацію та знайти шляхи покращення результатів діяльності.

Нажаль, керівництво підприємства  на сесію не прибуло.

Тому пропонується створити відповідну комісію для вивчення стану справ на підприємстві.

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

*    *    *    *

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, про те, що це усі проекти з основних питань, які планується винести на розгляд сесії.

 

Сільський голова запропонував розглянути та обговорити додаткові питання з блоку Різне безпосередньо під час пленарного засідання.

 

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., який запропонував депутатам перейти до другого питання порядку денного спільного засідання та схвалити перелік питань, які сьогодні було розглянуто на спільному засіданні постійних комісій, та винести їх на розгляд пленарного засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Схвалити запропонований перелік питань порядку денного сесії та винести їх на розгляд пленарного засідання.

 

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М.., який поінформував депутатів, що усі питання, які передбачалося розглянути та обговорити на спільному засіданні комісій розглянуто та запропонував завершити роботу.

 

ВИРІШИЛИ: Завершити спільне засідання постійних комісій.

 

 

Головуючий на спільному

засіданні постійних комісій                                                                О.М.Дьомінов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь