A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Протокол спільного засідання постійних комісій № 19

Дата: 04.03.2022 12:34
Кількість переглядів: 322

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

площа І.О.Масловського, буд. 2, с.Заслучне, Хмельницька обл., 31050

тел.: (03855) 9-24-82, http://zasluchne-rada.gov.ua, e-mail: zaslrada_krasyliv@i.ua

код ЄДРПОУ 04407170

 

 

ПРОТОКОЛ

спільного засідання постійних комісій Заслучненської сільської ради

дев`ятого скликання

 

від 04 березня 2022 року                                                                                           с. Заслучне

10.00 година

 

Головуюча на засіданні: Шпиталюк Г.О., голова постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, інвестицій, співробітництва між громадами та міжнародного співробітництва.

 

Шпиталюк Г.О. поінформувала присутніх, що із загальної кількості 22 депутатів на спільному засіданні постійних комісій сільської ради присутні 18 депутатів (відсутні – Грищук О.В., Килімник О.В., Машинський А.О., Сандул Н.В.)

 

На спільному засіданні постійних комісій ради присутній сільський голова Розумний А.Г.

 

СЛУХАЛИ: Шпиталюк Г.О., яка запропонувала розпочати роботу спільного засідання постійних комісій.

  • Є інші пропозиції?  Немає.

 

Вирішили: розпочати спільне засідання постійних комісій.

 

Шпиталюк Г.О. запропонувала присутнім ознайомитися з проектом порядку денного спільного засідання постійних комісій:

 

Порядок денний засідання:

  1. Попередній розгляд питань, що винесено на розгляд двадцятої сесії сільської ради.
  2. Погодження порядку денного двадцятої сесії сільської ради.

 

Вирішили: схвалити запропонований порядок денний засідання та перейти до його розгляду.

 

Шпиталюк Г.О. запропонувала депутатам по першому питанню порядку денного надати слово сільському голові Розумному А.Г. для інформування присутніх по кожному проекту рішень, які включено до попереднього порядку денного засідання сесії, з метою подальшого визначення щодо його винесення на розгляд пленарного засідання сесії.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що відповідно до розпорядження сільського голови від 21 лютого 2022 року №29-р/2022 на засідання чергової сесії було підготовлено для розгляду 35 питань.

У зв`язку із запровадженням в Україні воєнного стану та необхідності забезпечення належного життєдіяльності громади сільський голова Розумний А.Г. поінформував депутатів, що ним було видано відповідне розпорядження від 28 лютого 2022 року № 35-09/2022, згідно якого внесено зміни до попереднього порядку денного чергової сесії сільської ради, до якого включено 9 питань, пов`язаних з бюджетним процесом. Решту питань, які було підготовлено для розгляду на сесії пропонується перенести на наступне засідання.

Крім того, сільський голова зазначив, що є необхідність розглянути сьогодні ще 2 додаткових питання стосовно затвердження розпорядження сільського голови про утворення місцевого оперативного патруля для забезпечення дотримання правопорядку та охорони об`єктів інфраструктури на території громади, а також звернення депутатів сільської ради до керівників та парламентів країн ЄЄ та НАТО щодо закриття неба над Україною.

Таким чином, з урахуванням відповідних змін та доповнень, пропонується сьогодні розглянути 11 питань та ознайомив присутніх з цим переліком:

 

1. Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік за підсумками 2021 року.

2. Про затвердження Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Заслучненській сільській територіальній громаді на 2022 - 2024 роки.

3. Про затвердження Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Заслучненської територіальної громади на 2022-2025 роки.

4. Про затвердження Плану заходів на 2022 рік по реалізації Програми цивільного захисту населення і території від надзвичайних  ситуацій техногенного, природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Заслучненської сільської територіальної громади на 2021 – 2023 роки.

5. Про затвердження  Програми розвитку автомобільних доріг комунальної власності та загального користування місцевого значення на території Заслучненської сільської ради на 2022 -2025 роки.

6. Про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді Заслучненської сільської ради «Творча обдарованість» на 2022-2025 роки.

7. Про затвердження Програми соціального захисту населення «Турбота» на території Заслучненської сільської ради на 2022-2024 роки.

8. Про затвердження Програми «Охорона навколишнього природного середовища на 2022 -2024 роки»

9. Про  внесення  змін  до  бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2022 рік».

10. Про затвердження розпорядження сільського голови від 25 лютого 2022 року № 32-р/2022 «Про створення оперативного штабу виконавчого комітету та місцевого оперативного патруля для забезпечення дотримання правопорядку та охорони об`єктів інфраструктури Заслучненської сільської ради».

11. Про звернення депутатів Заслучненської сільської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем`єр-міністра Великобританії, Генерального секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО щодо негайного закриття неба над Україною.

 

Сільський голова ознайомив депутатів з усіма проектами рішень, що передбачається розглянути на сьогоднішньому засіданні.

 

1.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову, щодо проекту рішення № 1 -  «Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік за підсумками 2021 року».

Сільський голова ознайомив депутатів з основними показниками виконання бюджету та спрямуванням коштів за основними напрямками діяльності.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

2.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 2 - «Про затвердження Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Заслучненській сільській територіальній громаді на 2022 - 2024 роки».

Сільський голова зазначив, що у відповідності до чинного законодавства України щодо воєнного стану та забезпечення організації територіальної оборони є необхідність у рамках даної програми передбачити виділення коштів для матеріального забезпечення місцевого оперативного патруля та запропонував включити даний проект рішення до розгляду на сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

3.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 3 - «Про затвердження Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Заслучненської територіальної громади на 2022-2025 роки».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та проектом Програми, озвучивши основні її напрямки та обсяги фінансування з місцевого бюджету, запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

4.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 4 - «Про затвердження Плану заходів на 2022 рік по реалізації Програми цивільного захисту населення і території від надзвичайних  ситуацій техногенного, природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Заслучненської сільської територіальної громади на 2021 – 2023 роки».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та Планом заходів по реалізації зазначеної Програми у 2022 році, озвучивши основні їх напрямки та обсяги фінансування з місцевого бюджету, запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

5.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 5 - «Про затвердження  Програми розвитку автомобільних доріг комунальної власності та загального користування місцевого значення на території Заслучненської сільської ради на 2022 -2025 роки».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та проектом Програми, озвучивши основні її напрямки та обсяги фінансування з місцевого бюджету, запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

6.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 6 - «Про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді Заслучненської сільської ради «Творча обдарованість» на 2022-2025 роки».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та проектом Програми, озвучивши основні її напрямки та обсяги фінансування з місцевого бюджету, запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

7.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 7 - «Про затвердження Програми соціального захисту населення «Турбота» на території Заслучненської сільської ради на 2022-2024 роки».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та проектом Програми, озвучивши основні її напрямки та обсяги фінансування з місцевого бюджету, запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

8.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 8 - «Про затвердження Програми «Охорона навколишнього природного середовища на 2022 -2024 роки».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення та проектом Програми, озвучивши основні її напрямки та обсяги фінансування з місцевого бюджету, запропонував включити даний проект до розгляду під час засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

9.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 9 - «Про  внесення  змін  до  бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2022 рік».

Сільський голова ознайомив присутніх з відповідним проектом рішення, озвучив основні напрямки та обсяги фінансування, що передбачається спрямувати з місцевого бюджету.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

10.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 10 - «Про затвердження розпорядження сільського голови від 25 лютого 2022 року № 32-р/2022 «Про створення оперативного штабу виконавчого комітету та місцевого оперативного патруля для забезпечення дотримання правопорядку та охорони об`єктів інфраструктури Заслучненської сільської ради».

Сільський голова поінформував депутатів, що у зв`язку із запровадженням воєнного стану та необхідності забезпечення дотримання правопорядку та охорони об`єктів інфраструктури громади ним було видане розпорядження сільського голови від 25 лютого 2022 року № 32-р/2022 «Про створення оперативного штабу виконавчого комітету та місцевого оперативного патруля для забезпечення дотримання правопорядку та охорони об`єктів інфраструктури Заслучненської сільської ради» яке необхідно затвердити відповідним рішенням сесії сільської ради та запропонував включити дане питання до розгляду на пленарному засіданні сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

11.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 11 - «Про звернення депутатів Заслучненської сільської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем`єр-міністра Великобританії, Генерального секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО щодо негайного закриття неба над Україною».

Сільський голова поінформував депутатів, що агресор дедалі частіше здійснює бомбардування об`єктів цивільного призначення на території населених пунктів нашої держави, що спричиняє значні руйнування та жертви серед мирного населення та запропонував підтримати ініціативу Президента України і прийняти відповідне звернення депутатів сільської ради до керівників та парламентів країн ЄЄ та НАТО щодо закриття неба над Україною, включивши дане питання до порядку денного сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

*    *    *    *

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що це, наразі, усі проекти, які планується винести на розгляд сесії.

 

 

СЛУХАЛИ: Шпиталюк Г.О., яка запропонувала депутатам перейти до другого питання порядку денного спільного засідання та схвалити перелік питань, які сьогодні було розглянуто на спільному засіданні постійних комісій, та винести їх на розгляд пленарного засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Схвалити запропонований перелік питань порядку денного сесії та винести їх на розгляд пленарного засідання.

 

 

СЛУХАЛИ: Шпиталюк Г.О., яка поінформувала депутатів, що усі питання, які передбачалося розглянути та обговорити на спільному засіданні комісій розглянуто та запропонувала завершити роботу.

 

ВИРІШИЛИ: Завершити спільне засідання постійних комісій.

 

Головуюча на спільному

засіданні постійних комісій                                                                Г.О.Шпиталюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь