A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 21.10.2021 20:13
Кількість переглядів: 1378

Фото без описуСьогодні, 21 жовтня 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання чергової п`ятнадцятої сесії Заслучненської сільської ради дев`ятого скликання.

 

У ході пленарного засідання сесії депутатами було розглянуто звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік за підсумками січня-вересня 2021 року.

За результатами виконання місцевого бюджету за підсумками дев`яти місяців поточного року депутатами було внесено зміни до бюджету шляхом уточнення дохідної та видаткової частини бюджету.

Депутатами було підтримано пропозицію сільського голови та прийнято відповідне рішення про проведення інвентаризації об`єктів водного фонду, гідротехнічних споруд та лісових ресурсів у межах території громади з метою їх подальшого прийняття у комунальну власність та врегулювання орендних відносин.

У ході засідання сесії депутати розглянули та прийняли відповідне рішення щодо надання матеріальних допомог на лікування та вирішення соціально-побутових питань окремим мешканцям громади за поданими ними заявами.

Також депутатами було розглянуто та затверджено тарифи на послуга трактора МТЗ-82.1, що надаватимуться комунальним підприємством «Аква».

Більшість з розглянутих під час пленарного засідання питань стосувались розгляду та затвердження землевпорядних документацій мешканців громади під житловими будинками та присадибними ділянками, надання відповідних дозволів на їх розробку, а також розгляду клопотань суб`єктів господарювання з питань землеустрою.

 

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь