A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Розпорядження сільського голови від 06 вересня 2021 року № 103-р/2021 "Про призначення відповідальної особи за створення і постійне оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку та учнів в закладах освіти Заслучненської сільської ради"

Дата: 06.09.2021 10:01
Кількість переглядів: 560

 

Фото без опису

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

 

06 вересня 2021 року

 

№ 103-р/2021

 

 

 

 

Про призначення відповідальної особи за створення і постійне оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку та учнів в закладах освіти Заслучненської сільської ради

 

 

З метою забезпечення ведення своєчасного та повного обліку дітей шкільного віку, виконання чинного законодавства в частині охоплення учнівської молоді загальною середньою освітою  в закладах освіти територіальної громади, на виконання Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 за № 684, керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42, частиною восьмою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

З О Б О В ` Я З У Ю :

 

1. Призначити відповідальною за створення і постійне оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку та учнів, формування відповідних списків та статистичної звітності головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Заслучненської сільської ради Савчук Аллу Степанівну.

2. Керівникам закладів загальної середньої освіти:

2.1. Вести облік учнів закладу загальної середньої освіти;

2.2. Щороку до 05 вересня подавати до відділу освіти, культури, молоді та спорту Заслучненської сільської ради інформацію про працевлаштування випускників 9-х та 11-х класів, про учнів, відомості про яких відсутні.

2.3. Надавати інформацію про переведення учнів до іншого закладу освіти із  точним зазначенням  закладу подальшого здобуття загальної середньої освіти;

2.4. Забезпечувати у закладах загальної середньої освіти наявність підтверджуючих медичних довідок або письмових пояснень одного з батьків учнів чи інших законних представників причин відсутності учнів на навчальних заняттях та зберігання їх в особовій справі учні протягом навчального року.  

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покладаю на заступника сільського голови – начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Заслучненської сільської ради Снігура В.І. (в межах компетенції).

 

 

Сільський голова

 

Анатолій РОЗУМНИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь