A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Розпорядження сільського голови від 23.04.2021 року №46-р/2021 "Про закріплення за закладами освіти території обслуговування та організацію обліку дітей дошкільного та шкільного віку Заслучненської сільської ради"

Дата: 26.04.2021 09:46
Кількість переглядів: 909

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

 

23 квітня 2021 року

 

46-р/2021

 

 

Про закріплення за закладами освіти території обслуговування та організацію обліку дітей дошкільного та шкільного віку Заслучненської сільської ради

 

 

З метою забезпечення здобуття дітьми повної загальної середньої освіти, організації обліку дітей дошкільного та шкільного віку , неухильного дотримання законодавства щодо охоплення навчанням дітей шкільного віку, на виконання Постанови  Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів», Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 року №367 (далі – Порядок зарахування), відповідно до статей 13, 66 Закону України «Про освіту», статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статті 18 Закону України «Про дошкільну освіту», керуючись статтею 32, пунктом 20 частини четвертої статті 42, частиною восьмою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

З О Б О В ` Я З У Ю :

 

1. Визначити відділ освіти, культури, молоді та спорту Заслучненської сільської ради відповідальним структурним підрозділом за створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного та шкільного віку.

2. Затвердити склад комісії щодо організації обліку дітей дошкільного та шкільного віку Заслучненської сільської ради згідно додатку 1.

3. Закріпити за закладами загальної середньої освіти Заслучненської сільської ради території обслуговування щодо організації обліку дітей дошкільного та шкільного віку згідно додатку 2.

4. Визначити відповідальним за створення та постійне оновлення реєстру даних про дітей дошкільного та шкільного віку головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Заслучненської сільської ради Савчук А.С.

5. Головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту Савчук А.С.: 

5.1. Організувати та забезпечити виконання усіх заходів, що стосуються забезпечення обліку дітей дошкільного та шкільного віку відповідно до Порядку обліку.

5.2. Забезпечити системний контроль за виконанням закладами загальної середньої освіти Порядку обліку та Порядку зарахування, у частині обліку учнів, їх переведення, відрахування та відвідування ними навчальних занять.

6. Керівникам закладів загальної середньої освіти:

6.1. Призначити відповідальну особу ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку, які проживають чи перебувають в межах відповідної території обслуговування.

6.2. Організувати відповідно до Порядку обліку ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку, які проживають чи перебувають в межах відповідної території обслуговування, шляхом створення та постійного оновлення реєстру даних про них (на кожний рік народження окремо).

6.3. Проводити щорічно уточнення списків дітей і підлітків віком до 18 років. 

6.4. Щороку до 5 вересня подавати у відділ освіти, культури, молоді та спорту списки дітей шкільного віку та інформацію про кількість дітей дошкільного віку.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покладаю на заступника сільського голови – начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Снігура В.І.

 

 

Сільський голова

 

Анатолій РОЗУМНИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь