A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Протокол спільного засідання постійних комісій № 11

Дата: 14.07.2021 14:53
Кількість переглядів: 396

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

площа І.О.Масловського, буд. 2, с.Заслучне, Хмельницька обл., 31050

тел.: (03855) 9-24-82, http://zasluchne-rada.gov.ua, e-mail: zaslrada_krasyliv@i.ua

код ЄДРПОУ 04407170

 

 

ПРОТОКОЛ

спільного засідання постійних комісій Заслучненської сільської ради

дев`ятого скликання

 

від 14 липня 2021 року                                                                                             с. Заслучне

10.00 година

 

 

Головуючий на засіданні: Заїка В.В., голова постійної комісії з питань депутатської діяльності і етики, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, антикорупційної політики та регламенту.

 

Заїка В.В. поінформував присутніх, що із загальної кількості 22 депутатів на спільному засіданні постійних комісій сільської ради присутні 16 депутатів (відсутні – Килімник О.В., Колеснік В.П., Копичинський О.С.. Кратасюк М.Д., Оспап`юк В.В. та Ястремська Н.М.)

 

На спільному засіданні постійних комісій ради присутній сільський голова Розумний А.Г.

 

 

СЛУХАЛИ: Заїку В.В., який запропонував  розпочати роботу спільного засідання постійних комісій.

  • Є інші пропозиції?  Немає.

 

Вирішили: розпочати спільне засідання постійних комісій.

 

Заїка В.В. запропонував присутнім ознайомитися з проектом порядку денного спільного засідання постійних комісій:

 

Порядок денний засідання:

  1. Попередній розгляд питань, що винесено на розгляд одинадцятої сесії сільської ради.
  2. Погодження порядку денного одинадцятої сесії сільської ради.

 

Вирішили: схвалити запропонований порядок денний засідання та перейти до його розгляду.

 

Заїка В.В. запропонував депутатам по першому питанню порядку денного надати слово сільському голові Розумному А.Г. для інформування присутніх по кожному проекту рішень, які включено до попереднього порядку денного засідання сесії, з метою подальшого визначення щодо його винесення на розгляд пленарного засідання сесії.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що відповідно до розпорядження сільського голови від 12 липня 2021 року №77-р/2021 на засідання позачергової сесії було підготовлено для розгляду 6 питань та ознайомив присутніх з відповідним переліком:

 

1. Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік за підсумками січня-червня 2021 року.

2. Про  внесення  змін  до  бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік.

3. Про зміну назви комунального підприємства та затвердження його Статуту в новій редакції.

4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

5. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування КП «Аква».

6. Про надання частини щорічної основної відпустки сільському голові.

 

 

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову, який ознайомив депутатів з проектами рішень №№ 1-5, що передбачається розглянути на сьогоднішньому засіданні, а щодо розгляду проекту № 6 запропонував надати слово секретарю сільської ради Пирожок М.І.

 

1.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 1 -  «Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік за підсумками січня-червня 2021 року».

Сільський голова поінформував депутатів про виконання запланованих показників по мобілізації місцевих податків та зборів за підсумками першого півріччя поточного року, а також суми офіційних трансфертів, що надійшли у звітному періоді до місцевого бюджету з бюджетів вищого рівня. Окремо сільський голова зосередив увагу присутніх на видатках з місцевого бюджету, що були проведені за основними функціями.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

2.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 2 - «Про  внесення  змін  до  бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік».

Сільський голова поінформував присутніх, що відповідно до даного проекту рішення передбачається спрямувати 300,0 тис.грн. на підготовку закладів загальної середньої освіти та 171,0 тис.грн. на підготовку закладів дошкільної освіти до нового навчального року; 50,0 тис.грн. на реалізацію заходів соціального захисту населення; 76,0 тис.грн. на первинну медицину; 22,7 тис.грн. на надання стаціонарної медичної допомоги; 50,0 тис.грн. на утримання місцевої пожежної команди; 215,0 тис.грн. на утримання об`єктів житлово-комунального господарства; 66,0 тис.грн. на благоустрій населених пунктів. Крім того, даним проектом рішення вперше пропонується спрямувати 721,0 тис.грн. до бюджету розвитку громади, за рахунок чого буде зміцнено матеріальну базу комунального підприємства – планується закупити власний трактор та відповідне до нього обладнання з метою організації належного обслуговування населення та надання відповідних послуг з благоустрою території.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

3.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 3 - «Про зміну назви комунального підприємства та затвердження його Статуту в новій редакції».

Сільський голова поінформував депутатів, що даним проектом рішення передбачається змінити назву комунального підприємства «Аква» шляхом заміни «Красилівського району» на «Хмельницький район», а також відповідно затвердити Статут підприємства у новій редакції, враховуючи зазначені зміни.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

4.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 4 - «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки», який поінформував присутніх, що відповідно до клопотання ПП «Поділля-цегла» пропонується надати дозвіл на проведення інвентаризації орендованої земельної ділянки з метою уточнення її фактичної площі через накладання суміжних земельних ділянок-паїв мешканців с.Заслучне.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

5.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 5 - «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування КП «Аква».

Сільський голова поінформував депутатів, що відповідно до даного проекту рішення передбачається виготовити землевпорядну документацію під артсвердловинами, які використовуються комунальним підприємством для надання послуг питного водопостачання мешканцям окремих населених пунктів громади.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

6.

 

СЛУХАЛИ: Пирожок М.І., секретаря сільської ради, яка поінформувала депутатів, що відповідно до поданої сільським головою заяви пропонується надати сільському голові частину щорічної основної відпустки тривалістю 14 календарних днів.

 

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

 

 

*    *    *    *

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що це, наразі, усі проекти, які планується винести на розгляд сесії.

 

СЛУХАЛИ: Заїку В.В., який запропонував депутатам перейти до другого питання порядку денного спільного засідання та схвалити перелік питань, які сьогодні було розглянуто на спільному засіданні постійних комісій та винести їх на розгляд пленарного засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Схвалити запропонований перелік питань порядку денного сесії та винести їх на розгляд пленарного засідання.

 

СЛУХАЛИ: Заїку В.В., який поінформував депутатів, що усі питання, які передбачалося розглянути та обговорити на спільному засіданні комісій  розглянуто та запропонував завершити роботу.

 

ВИРІШИЛИ: Завершити спільне засідання постійних комісій.

 

 

Головуючий на спільному

засіданні постійних комісій                                                                В.В.Заїка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь