A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Засідання сесії сільської ради…

Дата: 12.08.2021 20:30
Кількість переглядів: 2242

Фото без описуСьогодні, 12 серпня 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання тринадцятої сесії Заслучненської сільської ради.

 

У ході пленарного засідання сесії депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення з цілої низки питань.

З метою вшанування та відзначення внеску окремих  особистостей, громадян та трудових колективів у розвиток будь-якої сферу життєдіяльності територіальної громади, активну громадсько-політичну діяльність тощо, запроваджено відповідні  відзнаки на рівні територіальної громади, зокрема, депутатами затверджено Положення про Почесну грамоту Заслучненської сільської ради та Подяку Заслучненського сільського голови, а також Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Заслучненської територіальної громади».

Відповідно до подання сільського голови, окремим рішенням сільської ради присвоєно звання «Почесний громадянин Заслучненської територіальної громади» (посмертно) - ІЩУКУ Олексію Васильовичу, сержанту 8 окремого полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних сил України, уродженцю с.Заслучне - за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку. Після прийняття цього рішення усі присутні на пленарному засіданні сесії хвилиною мовчання вшанували світлу пам`ять нашого Героя.

Крім того, депутатами було схвалено Положення про порядок придбання в комунальну власність Заслучненської сільської територіальної громади об’єктів нерухомого майна з метою їх подальшого використання для потреб громади та надано попередню згоду на придбання в комунальну власність Заслучненської сільської територіальної громади нежитлової будівлі - приміщення аптеки, яка розташована в с.Заслучне, вул.Шкільна 2-в.

 

Окремим рішенням було розглянуто та призначено виплати матеріальних допомог на лікування мешканцям громади, на вирішення соціально-побутових питань, а також на поховання осіб, які не перебували в трудових відносинах та не мали соціальних і пенсійних виплат.

 

Ще одними з важливих рішень, які було прийнято депутатами, стали рішення про внесення змін до місцевого бюджету громади на 2021 рік шляхом розподілу коштів, які було мобілізовано понад планові показники за підсумками виконання бюджету за січень-липень поточного року, а також рішення щодо проведення аудиту та інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, розташованих в адміністративних межах Заслучненської сільської ради.

 

 

Окремим блоком депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо розгляду заяв мешканців громади з питань землеустрою.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь