A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Протокол спільного засідання постійних комісій № 10

Дата: 25.06.2021 14:49
Кількість переглядів: 366

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

площа І.О.Масловського, буд. 2, с.Заслучне, Хмельницька обл., 31050

тел.: (03855) 9-24-82, http://zasluchne-rada.gov.ua, e-mail: zaslrada_krasyliv@i.ua

код ЄДРПОУ 04407170

 

 

ПРОТОКОЛ

спільного засідання постійних комісій Заслучненської сільської ради

дев`ятого скликання

 

від 25 червня 2021 року                                                                                             с. Заслучне

10.00 година

 

 

Головуючий на засіданні: Дьомінов О.М., голова постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, природокористування, промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, енергозбереження, житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою.

 

Дьомінов О.М. поінформував присутніх, що із загальної кількості 22 депутатів на спільному засіданні постійних комісій сільської ради присутні 13 депутатів (відсутні – Гук Г.Г., Заїка В.В., Килімник О.В., Ковальчук Т.П., Колеснік В.П., Криворучко Р.В., Кшемінська І.А., Машинський А.О.. Сандул Н.В.)

 

На спільному засіданні постійних комісій ради присутній сільський голова Розумний А.Г.

 

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., який запропонував  розпочати роботу спільного засідання постійних комісій.

  • Є інші пропозиції?  Немає.

 

Вирішили: розпочати спільне засідання постійних комісій.

 

Дьомінов О.М. запропонував присутнім ознайомитися з проектом порядку денного спільного засідання постійних комісій:

 

Порядок денний засідання:

  1. Попередній розгляд питань, що винесено на розгляд одинадцятої сесії сільської ради.
  2. Погодження порядку денного одинадцятої сесії сільської ради.

 

Вирішили: схвалити запропонований порядок денний засідання та перейти до його розгляду.

 

Дьомінов О.М. запропонував депутатам по першому питанню порядку денного надати слово сільському голові Розумному А.Г. для інформування присутніх по кожному проекту рішень, які включено до попереднього порядку денного засідання сесії, з метою подальшого визначення щодо його винесення на розгляд пленарного засідання сесії.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що відповідно до розпорядження сільського голови від 14 червня 2021 року №67-р/2021 на засідання чергової сесії було підготовлено для розгляду 19 питань та ознайомив присутніх з відповідним переліком.

Крім того, Розумний А.Г. поінформував присутніх депутатів, що після підписання розпорядження на розгляд сесії було підготовлено та оприлюднено додаткові проекти, які пропонується розглянути на спільному засіданні постійних комісій та винести на розгляд пленарного засідання.

Загалом, з урахуванням додаткових питань, попередній перелік складається з 36 проектів:

 

1. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області.

2. Про затвердження передавального акту Великозозулинецької сільської ради Красилівського району Хмельницької області.

3. Про затвердження передавального акту Глібківської сільської ради Красилівського району Хмельницької області.

4. Про затвердження передавального акту Котюржинецької сільської ради Красилівського району Хмельницької області.

5. Про затвердження передавального акту Малоклітнянської сільської ради Красилівського району Хмельницької області.

6. Про передачу та закріплення на правах господарського відання комунальному підприємству  «Аква» Заслучненської сільської ради автотранспортного засобу.

7. Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 15 грудня 2020 року №58-09/2020 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

8. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

9. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок, що розташовані: Хмельницька обл., Хмельницький район,  на території Заслучненської сільської ради (за межами населеного пункту) та продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

10. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок, що розташовані: Хмельницька обл., Хмельницький район,  на території Заслучненської сільської ради (за межами населеного пункту) та продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

11. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок, що розташовані: Хмельницька обл., Хмельницький район,  на території Заслучненської сільської ради (за межами населеного пункту) та продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

12. Про затвердження детального плану території.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди ТОВ «Агропартнер-1».

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Либі Р.В.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Стасюку А.Г.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Оксентюку М.А.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Гуменюк І.Е.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Гуменюку В.І.

19. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Панасюк Г.Д.

20. Про надання дозволу на розробку технічної документації.

21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «Агропартнер-1».

22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою Панасюк Г.Д.

23. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою Олексюку І.І.

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою Варченко С.М.

25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою Федчуку М.І.

26. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації Маркарову Е.Р.

27. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації Козачуку О.П.

28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою Терлецькому Ц.Ф.

29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою Ващуку О.В.

30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою Гуменюк Е.Б.

31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бенес Г.Ф.

32. Про затвердження цільової Програми розвитку футболу на території Заслучненської сільської ради на 2021-2025 роки

33. Про списання будівлі (котельні) Кошелівського ліцею ім.В.Ф.Ковальчука Заслучненської сільської ради

34. Про  внесення  змін  до  бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік

35. Про звернення депутатів Заслучненської сільської ради до Верховної Ради України щодо прийняття законопроекту № 5599.

36. Про звернення депутатів Заслучненської сільської ради до Верховної Ради України  про ухвалення пакету законопроєктів щодо малої приватизації №№ 4572, 4573, 4574 і 4575.

 

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., головуючого на спільному засіданні комісій, який запропонував депутатам підтримати пропозицію сільського голови та включити до розгляду на спільному засіданні та винести на розгляд сесії запропоновані сільським головою додаткові питання.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову, який ознайомив депутатів з усіма проектами рішень, що передбачається розглянути на сьогоднішньому засіданні.

 

1.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 1 -  «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області».

Сільський голова поінформував депутатів, що зазначеним проектом рішення передбачається встановити місцеві податки і збори на території громади, які вступлять в силу з 01 січня 2022 року, зокрема, земельний податок, податок на нерухомість, єдиний податок для суб`єктів підприємництва І та ІІ груп, ставки орендної плати за землю у розрізі користувачів та видів цільового призначення, а також місцеві збори – збір за паркування транспортних засобів та туристичний збір.

Також сільський голова поінформував депутатів про встановлення пільг зі сплати місцевих податків для окремих категорій громадян та юридичних осіб на території громади.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

2.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проектів рішень №№ 2-5 щодо затвердження передавальних актів сільських рад, що увійшли до складу територіальної громади.

Сільський голова поінформував депутатів шодо переліку майна та основних засобів, які обліковувалися на балансі відповідних сільських рад та переходять до комунальної власності громади.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити проекти рішень №№ 2-5 та їх включення до з порядку денного сесії.

 

3.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 6 - «Про передачу та закріплення на правах господарського відання комунальному підприємству  «Аква» Заслучненської сільської ради автотранспортного засобу».

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

4.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 7 - «Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 15 грудня 2020 року №58-09/2020 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

Сільський голова поінформував депутатів, що даним проектом рішення передбачається ввести дві посади фахівців з соціальної роботи до складу сектору з питань соціального захисту населення з метою проведення обстежень потреб місцевого населення в наданні соціальних послуг та ведення відповідних реєстрів отримувачів цих послуг.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

5.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 8 - «Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

 

6.

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував депутатів, що наступні проекти рішень з № 9 по № 31 стосуються розгляду земельних питань згідно поданих клопотань юридичними особами та заявами мешканців і ознайомив присутніх з відповідними проектами рішень.

 

 

ВИРІШИЛИ: Погодити проекти рішень №№ 9-31 та включити їх до порядку денного сесії.

 

7.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 32 - «Про затвердження цільової Програми розвитку футболу на території Заслучненської сільської ради на 2021-2025 роки».

Сільський голова поінформував депутатів про основну мету та завдання зазначеної програми та напрямки фінансування протягом наступних років.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

8.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 33 - «Про списання будівлі (котельні) Кошелівського ліцею ім.В.Ф.Ковальчука Заслучненської сільської ради».

Сільський голова поінформував депутатів, що даний об`єкт виведений з експлуатації та знаходиться у вкрай аварійному стані, що загрожує життю та здоров`ю учнів Кошелівського ліцею. Виходячи з цього, на сьогодні необхідно вжити відповідних заходів щодо усунення цього загрозливого фактору. Саме з цією метою та згідно клопотання директора закладу і було підготовлено зазначений проект рішення.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

9.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 34 - «Про  внесення  змін  до  бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік».

Сільський голова поінформував депутатів, що даним проектом рішення передбачається внести зміни до місцевого бюджету громади та виділити співфінансування в сумі 21,147 тис.грн. з метою забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа” для облаштування 4-х навчальних класів для наших першокласників. На ці цілі до місцевого бюджету громади надається субвенція з державного бюджету в обсязі 190,32 тис.грн.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

10.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 35 - «Про звернення депутатів Заслучненської сільської ради до Верховної Ради України щодо прийняття законопроекту № 5599».

Сільський голова поінформував депутатів щодо необхідності відповідного звернення до Верховної Ради України щодо підтримки законопроекту №5599, поданого Президентом України щодо деолігархізації та зачитав текст відповідного звернення.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

11.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 36- «Про звернення депутатів Заслучненської сільської ради до Верховної Ради України  про ухвалення пакету законопроєктів щодо малої приватизації №№4572, 4573, 4574 і 4575».

Сільський голова поінформував депутатів щодо необхідності відповідного звернення до Верховної Ради України щодо ухвалення пакету законопроектів щодо малої приватизації №№ 4572, 4573, 4574 і 4575, поданих Президентом України, та зачитав текст відповідного звернення.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

*    *    *    *

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що це, наразі, усі проекти, які планується винести на розгляд сесії.

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., який запропонував депутатам перейти до другого питання порядку денного спільного засідання та схвалити перелік питань, які сьогодні було розглянуто на спільному засіданні постійних комісій з усіма змінами і доповненнями, та винести їх на розгляд пленарного засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Схвалити запропонований перелік питань порядку денного сесії (зі змінами та доповненнями) та винести їх на розгляд пленарного засідання.

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., який поінформував депутатів, що усі питання, які передбачалося розглянути та обговорити на спільному засіданні комісій  розглянуто та запропонував завершити роботу.

 

ВИРІШИЛИ: Завершити спільне засідання постійних комісій.

 

 

Головуючий на спільному

засіданні постійних комісій                                                                О.М.Дьомінов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь