ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 25.06.2021 17:08
Кількість переглядів: 1540

Фото без описуСьогодні, 25 червня 2021 року, під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання одинадцятої сесії сільської ради.

 

На початку пленарного засідання депутати сільської ради хвилиною мочання вшанували пам`ять нашого земляка Олексія Іщука, який трагічно загинув у ніч на 24 червня 2017 року під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО…

 

У ході пленарного засідання депутатами сьогодні було розглянуто та прийнято рішення з багатьох важливих питань.

Зокрема, прийнято рішення щодо встановлення місцевих податків і зборів на території Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області, яке вступить у дію з 01 січня 2022 року.

Відповідними рішеннями затверджено передавальні акти по чотирьох сільських радах, що увійшли до складу громади.

Депутатами підтримано пропозицію сільського голови щодо вступу до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

Також, депутатами підтримано пропозицію сільського голови щодо внесення змін до структури виконавчих органів ради шляхом включення до неї двох фахівців з соціальної роботи, які будуть займатися визначенням потреб мешканців громади у наданні відповідних соціальних послуг.

Також, депутатами підтримано пропозицію сільського голови щодо звернень до Верховної Ради України щодо підтримки ініційованих Президентом України законопроектів про деолігархізацію та малу приватизацію.

У ході засідання депутати розглянули та схвалили відповідними рішеннями місцеву цільову програму розвитку футболу на території громади на 2021-2025 роки, внесли зміни до місцевого бюджету та передбачили співфінансування на облаштування чотирьох навчальних класів «Нової Української школи», у яких з 01 вересня нового навчального року навчатимуться наші першачки.

Окремим блоком питань депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення згідно поданих заяв та клопотань із земельних питань мешканців громади та юридичних осіб.

 

 

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь