A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Конкурс відбувся…

Дата: 15.06.2021 18:33
Кількість переглядів: 1146

Фото без описуСьогодні, 15 червня 2021 року, відбувся завершальний етап конкурсу на зайняття вакантної посади директора (керівника) Заслучненського ліцею імені Олексія Іщука Заслучненської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області.

 

Відповідно до затверджених Умов проведення конкурсу, сьогодні претенденти на цю посаду – Володимир Матвійчук та Тетяна Партасюк проходили фінальні випробування…

 

Зокрема, конкурсною комісією було перевірено та оцінено знання претендентами чинного законодавства України у сфері загальної середньої освіти шляхом проведення відповідного письмового тестування, яке складалося з 30 питань у кожному екзаменаційному білеті.

Наступним іспитом стало оцінювання вмінь, навичок та готовності претендентів до вирішення конкретних ситуаційних завдань, які можуть виникнути під час їх роботи та пов`язані як з освітньо-виховним процесом, так і з вирішенням проблемних питань, яке теж проходило у формі письмового іспиту з послідуючим його обговоренням та надання відповідей на запитання членів комісії щодо розв`язання даної конкретної ситуації, яка їм дісталася.

І, наостанок, претендентами було презентовано перед конкурсною комісією  своє бачення перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та надано відповіді на питання членів комісії щодо їх змісту та більш детального розкриття окремих напрямків роботи.

 

Кожен з етапів сьогоднішнього конкурсного відбору проходив відповідно до затвердженого регламенту та вимог. У кожному з них обидва претенденти показали достатньо високі результати та йшли один з одним майже на одному рівні за кількістю набраних балів.

Разом з тим, за результатами проходження усіх трьох випробувань, з невеликим відривом переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади за рішенням конкурсної комісії визнано Тетяну Партасюк, яка у загальному підсумку набрала 18,2 бали з 25 можливих.

Володимир Матвійчук, у свою чергу,  в загальному підсумку набрав 17,9 бали з 25 можливих.

 

Голова конкурсної комісії Володимир Снігур привітав учасників конкурсу з успішним його завершенням та подякував їм за їх сміливість щодо участі у такому випробуванні. Переможниці конкурсу Володимир Снігур побажав витримки та плідної праці на новій посаді, іншому претенденту - не падати духом та подальшого кар`єрного росту.

Наостанок Володимир Снігур подякував усім членам комісії за проведену роботу та успішне завершення конкурсу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь