A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Зустріч з колективом…

Дата: 10.06.2021 12:31
Кількість переглядів: 591

Фото без описуВідповідно до Умов проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора (керівника) Заслучненського ліцею імені Олексія Іщука Заслучненської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області 10 червня 2021 року відбулася зустріч кандидатів, допущених до конкурсу, з колективом Ліцею…

 

На початку зустрічі голова конкурсної комісії Володимир Снігур оголосив рішення конкурсної комісії щодо допуску претендентів на зайняття вакантної посади до участі в конкурсі.

Володимир Снігур поінформував присутніх, що відповідно до оприлюдненого оголошення про проведення конкурсу по 04 червня 2021 року включно конкурсною комісією здійснювався прийом документів від бажаючих взяти у ньому участь.

До конкурсної комісії надійшли заяви з відповідними документами від наступних претендентів: Партасюк Тетяни Брисівни, Матвійчука Володимира Володимировича та Копичинського Олександра Степановича.

За результатами розгляду поданих документів конкурсною комісією на своєму засіданні 08 червня поточного року було прийнято рішення про допуск до конкурсу двох претендентів: Партасюк Тетяни Брисівни та Матвійчука Володимира Володимировича, якими було подано усі необхідні документи.

Кандидатуру Копичинського Олександра Степановича було відхилено від подальшої участі в конкурсі у зв`язку з неподанням повного переліку документів, передбачених відповідними Умовами.

Тож, сьогодні у рамках підготовки до проведення конкурсу відбувається зустріч претендентів з колективом Ліцею, на якій кожен з них має представити своє бачення подальшого розвитку навчального закладу та у формі діалогу поспілкуватися з колективом…

Обидва кандидати представили своє бачення подальшого розвитку Ліцею у формі відповідних презентацій та озвучили свою мотивацію до участі в конкурсі.

Зустріч з колективом Ліцею пройшла у невимушеній обстановці.

Конкурс на зайняття вакантної посади директора Ліцею відбудеться 15 червня 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь