A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Протокол спільного засідання постійних комісій №9

Дата: 01.06.2021 15:07
Кількість переглядів: 427

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

площа І.О.Масловського, буд. 2, с.Заслучне, Хмельницька обл., 31050

тел.: (03855) 9-24-82, http://zasluchne-rada.gov.ua, e-mail: zaslrada_krasyliv@i.ua

код ЄДРПОУ 04407170

 

 

ПРОТОКОЛ

спільного засідання постійних комісій Заслучненської сільської ради

дев`ятого скликання

 

від 01 червня 2021 року                                                                                             с. Заслучне

10.00 година

 

 

Головуюча на засіданні: Шпиталюк Г.О., голова постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, інвестицій, співробітництва між громадами та міжнародного співробітництва.

 

Шпиталюк Г.О. поінформувала присутніх, що із загальної кількості 22 депутатів на спільному засіданні постійних комісій сільської ради присутні 18 депутатів (відсутні – Грищук О.В., Заїка В.В., Колеснік В.П., Криворучко Р.В.)

 

На спільному засіданні постійних комісій ради присутній сільський голова Розумний А.Г.

 

 

СЛУХАЛИ: Шпиталюк Г.О., яка запропонувала  розпочати роботу спільного засідання постійних комісій.

  • Є інші пропозиції?  Немає.

 

Вирішили: розпочати спільне засідання постійних комісій.

 

ШпиталюкГ.О. запропонувала присутнім ознайомитися з проектом порядку денного спільного засідання постійних комісій:

 

Порядок денний засідання:

  1. Попередній розгляд питань, що винесено на розгляд десятої сесії сільської ради.
  2. Погодження порядку денного десятої сесії сільської ради.

 

Вирішили: схвалити запропонований порядок денний засідання та перейти до його розгляду.

 

Шпиталюк Г.О. запропонувала депутатам по першому питанню порядку денного надати слово сільському голові Розумному А.Г. для інформування присутніх по кожному проекту рішень, які включено до попереднього порядку денного засідання сесії, з метою подальшого визначення щодо його винесення на розгляд пленарного засідання сесії.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що відповідно до розпорядження сільського голови від 14 травня 2021 року №60-р/2021 на засідання чергової сесії було підготовлено для розгляду 35 питань та ознайомив присутніх з відповідним переліком.

Крім того, Розумний А.Г. поінформував присутніх депутатів, що після підписання розпорядження на розгляд сесії було підготовлено та оприлюднено додаткові проекти, які пропонується розглянути на спільному засіданні постійних комісій та винести на розгляд пленарного засідання.

Загалом, з урахуванням додаткових питань, попередній перелік складається з 67 проектів:

 

1. Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 15 грудня 2020 року №58-09/2020 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

2. Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для комунального підприємства «Аква» Заслучненської сільської ради.

3. Про затвердження цільової Програми «Шкільний автобус» Заслучненської сільської ради на 2021-2024 роки.

4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництв, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії для обслуговування ЗТП-275

5. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Вербіцькій А.М.

6. Про надання в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для городництва Середюку В.О.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу земельної ділянки на умовах оренди ФГ «Стожари».

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, передачу їх в користування на умовах оренди ФГ «Стожари» та надання дозволу на поділ земельної ділянки.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Сачуку В.В.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Сачук Н.А.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Деревенько А.І.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Снігуровському Є.О.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність Перепелиці Н.І.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність Журавській А.В.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність Копистко В.С.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність Возному Ю.Б.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність Заморозній Т.М.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність Павлюк Н.А.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у спільну сумісну власність Гошовській О.О. та Шемчуку В.О.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність Лісовському В.К.

23. Про затвердження землевпорядної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність Рудюк М.В.

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди ТОВ «Екотера».

25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди ТОВ «Екотера».

26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди ТОВ «Екотера».

27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства Гаврилюку В.Д., учаснику бойових дій.

28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства Мельничуку В.В., учаснику бойових дій.

29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства Кушніруку О.В., учаснику бойових дій.

30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства Смоляку В.В., учаснику бойових дій

31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства Волкову І.Г., учаснику бойових дій.

32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Ліпській Ф.Й.

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Тарчинському С.В.

34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Биковій М.М.

35. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Биковій В.М.

36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Захаревич Т.В.

37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Кутовій Г.М.

38. Про надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації  Козак Н.М.

39. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з послідуючою її передачею у власність Слободенюк М.Л.

40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Грищуку А.О.

41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Висоцькому А.А.

42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Огородніку В.М.

43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Дунець М.В.

44. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з послідуючою її передачею у власність Устимчуку О.В.

45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Устимчуку О.О.

46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Устимчуку В.О.

47. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з послідуючою її передачею у власність Гринчуку Ю.О.

48. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації Мазоруку А.О.

49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою її передачею у власність Панасюк Г.Д.

50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Мартинюк О.В.

51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Крисюк Т.О.

52. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації Ящук Н.В.

53. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації Кравчуку А.Я.

54. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Яюс В.М.

55. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Зубачовій Т.О.

56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Журавському С.С.

57. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації Ярош З.П.

58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Головатюку Р.С.

59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва Яковенку А.В.

60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства з послідуючою її передачею у власність Моргуну О.І.

61. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність для ведення індивідуального садівництва.

62. Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 29 квітня 2021 року № 182-09/2021 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Гринчуку О.М.».

63. Про внесення змін до рішення Великозозулинецької сільської ради від 22 жовтня 2020 року № 71 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства».

64. Про надання у тимчасове користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (додачі) Степанюку О.А.

65. Про надання у тимчасове користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (додачі) Присяжному Ю.В.

66. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.

67. Про  внесення змін до рішення восьмої позачергової сесії дев’ятого скликання Заслучненської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області від 09 квітня 2021 року №156-09/2021.

 

 

 

СЛУХАЛИ: Шпиталюк Г.О., головуючу на спільному засіданні комісії, яка запропонувала депутатам підтримати пропозицію сільського голови та включити до розгляду на спільному засіданні та винести на розгляд сесії запропоновані сільським головою додаткові питання.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову, який ознайомив депутатів з усіма проектами рішень, що передбачається розглянути на сьогоднішньому засіданні.

 

1.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 1 -  «Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 15 грудня 2020 року №58-09/2020 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

Сільський голова поінформував депутатів, що зазначеним проектом рішення передбачається внести зміни до структури виконавчих органів ради шляхом доповнення на 0,5 ставки посади головного спеціаліста-бухгалтера у службу у справах дітей відповідно до отриманих рекомендацій державної фіскальної служби та органів казначейства, так як служба у справах дітей є окремою юридичною особою і бухоблік та звітність повині вестися окремо від обліку та звітності сільської ради.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

2.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 2 - «Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для комунального підприємства «Аква» Заслучненської сільської ради».

Сільський голова поінформував депутатів що даним проектом рішення передбачається встановити для комунального підприємства «Аква» нормативи витрат води у розрахунку на 1000м3 підйому води, які необхідні для отримання дозволів на спецводокористування по окремим артсвердловинам.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити виключення даного проекту рішення з розгляду та з порядку денного сесії.

3.

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 3 - «Про затвердження цільової Програми «Шкільний автобус» Заслучненської сільської ради на 2021-2024 роки».

Сільський голова запропонував депутатам підтримати даний проект та винести його на розгляд сесії з метою забезпечення належної організації підвезення учнів закладів загальної середньої освіти громади до місць проведення ЗНО.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

4.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 4 - «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництв, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії для обслуговування ЗТП-275».

Сільський голова запропонував депутатам підтримати даний проект рішення та включити його до порядку денного сесії з метою подальшого укладання договору оренди земельної ділянки під ЗТП-275 в с.Кошелівка з АТ «Хмельницькобленерго».

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

5.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував депутатів, що наступні проекти рішень з № 5 по № 67 стосуються розгляду земельних питань згідно поданих клопотань юридичними особами та заявами мешканців і ознайомив присутніх з відповідними проектами рішень.

 

Розумний А.Г. звернув увагу депутатів, що відповідно до поданого клопотання ТОВ «Екотера» було попередньо підготовлено проект рішення за №24. У ході опрацювання даного питання та виїзду на місце було з`ясовано, що по території, яку передбачається відвести на правах оренди господарству проходить вулиця Володимирська с.Котюржинці, якою користуються мешканці, що живуть далі зазначеної території і її закриття для вільного пересування не є допустимим. З урахуванням цього господарству було запропоновано доопрацювати дане питання та запропонувати інші варіанти відведення земельної ділянки для обслуговування будівель господарства з одночасним забезпеченням безперешкодного пересування по вул.Володимирській, а тому дане питання пропонується виключити з розгляду сьогоднішнього засідання.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити проекти рішень №№ 5-23, 25-67, включити їх до порядку денного сесії та виключити проект рішення № 24 з розгляду під час пленарного засідання.

 

*    *    *    *

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що це, наразі, усі проекти, які планується винести на розгляд сесії.

 

СЛУХАЛИ: Шпиталюк Г.О., яка запропонувала депутатам перейти до другого питання порядку денного спільного засідання та схвалити перелік питань, які сьогодні було розглянуто на спільному засіданні постійних комісій з усіма змінами і доповненнями, та винести їх на розгляд пленарного засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Схвалити запропонований перелік питань порядку денного сесії (зі змінами та доповненнями) та винести їх на розгляд пленарного засідання.

 

СЛУХАЛИ: Шпиталюк Г.О., яка поінформувала депутатів, що усі питання, які передбачалося розглянути та обговорити на спільному засіданні комісій  розглянуто та запропонувала завершити роботу.

 

ВИРІШИЛИ: Завершити спільне засідання постійних комісій.

 

 

Головуюча на спільному

засіданні постійних комісій                                                                Г.О.Шпиталюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь