ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 01.06.2021 21:53
Кількість переглядів: 1263

Фото без описуСьогодні, 01 червня 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання чергової десятої сесії Заслучненської сільської ради дев`ятого скликання.

 

У засіданні сесії сільської ради взяла участь Ольга Філіппова - помічник Народного депутата України Копанчук Олени Євгенівни.

Ольга Філіппова поінформувала депутатів сільської ради про роботу Народного депутата пані Олени Копанчук та докладені нею зусилля щодо забезпечення розвитку в першу чергу сільських населених пунктів по 189 виборчому округу, у тому числі і по Заслучненській територіальній громаді. Так, завдяки Олені Копанчук та виділеного фінансування з державного бюджету завершено капітальний ремонт Заслучненського ліцею імені Олексія Іщука. Також у 2020 році було виділено фінансування та проведено капітальний ремонт покрівлі Глібківського сільського будинку культури та роботи по капремонту вуличного освітлення по вул.Миру в с.Волиця Друга.

У поточному році завдяки зусиллям Олени Копанчук буде проведено капітальний ремонт автодороги Чернелівка-Лютарівка на ділянці с.Заслучне-с.Малі Зозулинці, на що буде спрямовано фінансування понад 31,0 млн.грн. Для сільської місцевості це безпрецедентний проект який буде реалізовано цьогоріч, адже основні зусилля в державі наразі спрямовуються безпосередньо на ремонт доріг державного значення, які забезпечують належне міжрегіональне та міжнародне транспортне сполучення.

Пропозиції щодо ремонту на поточний рік подавалися і на дорогу сполученням Малі Зозулинці – Великі Зозулинці, та обмежений фінансовий ресурс не дозволив включити її до переліку об`єктів будівництва. Дана дорога обов`язково буде подаватися для проведення її ремонту вже на наступний 2022 рік, як і пропозиція щодо ремонту дороги до Волиці Другої. Усе залежатиме лише від фінансових можливостей державного бюджету.

Помічниця Народного депутата закликала усіх депутатів сільської ради працювати на спільний результат незалежно від політичних сил, від яких вони обрані, бо лише спільними зусиллями можливо зробити багато корисних справ на благо громади. А тому, попросила депутатів напрацювати та надати пропозиції щодо ключових потреб громади, на які першочергово необхідно звернути увагу та отримати підтримку Народного депутата у їх вирішенні.

 

Зі свого боку сільський голова та депутати сільської ради подякували Народному депутату пані Олені Копанчук в особі її помічника за докладені зусилля у розбудові нашої громади та покращенні наявної інфраструктури.

 

У ході пленарного засідання сесії депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо встановлення технологічних нормативів використання питної води для комунального підприємства «Аква», а також затверджено цільову програму «Шкільний автобус» для забезпечення підвезення учнів загальноосвітніх закладів громади до місць проведення ЗНО.

Більшість з розглянутих депутатами питань, а їх було понад 60, стосувались розгляду та затвердження землевпорядних документацій мешканців громади під житловими будинками та присадибними ділянками, надання відповідних дозволів на їх розробку, а також розгляду клопотань суб`єктів господарювання з питань землеустрою.

 

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь