A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Протокол спільного засідання постійних комісій №8

Дата: 29.04.2021 15:39
Кількість переглядів: 433

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

площа І.О.Масловського, буд. 2, с.Заслучне, Хмельницька обл., 31050

тел.: (03855) 9-24-82, http://zasluchne-rada.gov.ua, e-mail: zaslrada_krasyliv@i.ua

код ЄДРПОУ 04407170

 

 

ПРОТОКОЛ

спільного засідання постійних комісій Заслучненської сільської ради

дев`ятого скликання

 

від 29 квітня 2021 року                                                              с. Заслучне

10.00 година

 

 

Головуючий на засіданні: Дьомінов О.М., голова постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, природокористування, промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, енергозбереження, житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою.

 

Дьомінов О.М.. поінформував присутніх, що із загальної кількості 22 депутатів на спільному засіданні постійних комісій сільської ради присутні 15 депутатів (відсутні – Килімник О.В., Колеснік В.П., Кратасюк М.Д., Кшемінська І.А., Образцова Т.В., Шеремета О.О., Шпиталюк Г.О.)

 

На спільному засіданні постійних комісій ради присутній сільський голова Розумний А.Г.

 

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., який поінформував присутніх, що відповідно до Регламенту Заслучненської сільської ради 3 постійні комісії з 4 мають кворум, окрім бюджетної комісії, а отже і спільне засідання постійних є правомочним.

Головуючий запропонував  розпочати роботу спільного засідання постійних комісій.

  • Є інші пропозиції?  Немає.

 

Вирішили: розпочати спільне засідання постійних комісій.

 

Дьомінов О.М. запропонував присутнім ознайомитися з проектом порядку денного спільного засідання постійних комісій:

 

Порядок денний засідання:

  1. Попередній розгляд питань, що винесено на розгляд дев`ятої сесії сільської ради.
  2. Погодження порядку денного дев`ятої сесії сільської ради.

 

Вирішили: схвалити запропонований порядок денний засідання та перейти до його розгляду.

 

Дьомінов О.М. запропонував депутатам по першому питанню порядку денного надати слово сільському голові Розумному А.Г. для інформування присутніх по кожному проекту рішень, які включено до попереднього порядку денного засідання сесії, з метою подальшого визначення щодо його винесення на розгляд пленарного засідання сесії.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що відповідно до розпорядження сільського голови від 15 квітня 2021 року №40-р/2021 на засідання чергової сесії було підготовлено для розгляду 23 питання та ознайомив присутніх з відповідним переліком.

Крім того, Розумний А.Г. поінформував присутніх депутатів, що після підписання розпорядження на розгляд сесії було підготовлено та оприлюднено додаткові проекти, які пропонується розглянути на спільному засіданні постійних комісій та винести на розгляд пленарного засідання, а саме:

24. Про затвердження Програми стратегічного розвитку фізичного виховання та спортивної підготовки серед учнівської молоді та населення на території Заслучненської сільської ради на 2021-2025 роки

25. Про реорганізацію закладів культури та бібліотечних закладів в культурно-дозвіллєві заклади «Клуб-бібліотека» Заслучненської сільської ради

26. Про об’єднання сільських та шкільних бібліотек Заслучненської сільської ради у публічно-шкільні бібліотеки та затвердження установчих документів

27. Про припинення діяльності сільських бібліотек Заслучненської сільської ради

28. Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 25 березня 2021 року №108-09/2021 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти та форми контракту з керівником закладу загальної середньої освіти Заслучненської сільської ради».

29. Про затвердження землевпорядної документації громадянину Когуту С.М.

30. Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 25 березня 2021 року № 146-09/2021 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою її передачею на умовах оренди для ведення городництва Войтовичу В.А.»

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з послідуючою її передачею у власність Варданяну А.Л.

32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Гладковій Т.В.

33. Про  вступ у Всеукраїнську асоціацію громад.

34. Про передачу та закріплення на правах господарського відання комунальному підприємству  «Аква» Заслучненської сільської ради автотранспортного засобу

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., головуючого на спільному засіданні комісії, який запропонував депутатам підтримати пропозицію сільського голови та включити до розгляду на спільному засіданні та винести на розгляд сесії запропоновані сільським головою додаткові питання.

 

Пропозицію головуючого підтримано одноголосно.

 

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову, який ознайомив депутатів з усіма проектами рішень, що передбачається розглянути на сьогоднішньому засіданні.

 

1.

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 1 - «Про звіт виконавчого комітету сільської ради про хід і результати виконання бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік за підсумками січня-березня 2021 року».

Сільський голова поінформував депутатів, що за підсумками звітного періоду до загального фонду місцевого бюджету територіальної громади мобілізовано податків, зборів та інших обов`язкових платежів в обсязі 2606,3 тис.грн., що становить 118,93% до запланованих показників.

Крім того, протягом звітного періоду до загального фонду бюджету надійшло 4504,4 тис.грн. офіційних трансфертів з бюджетів вищого рівня.

Таким чином, з урахування офіційних трансфертів з бюджетів вищого рівня, за підсумками звітного періоду загальний обсяг доходів загального фонду місцевого бюджету склав 7110,76 тис.грн., що становить 106,2% або на 414,9 тис.грн. більше проти запланованих показників (6695,8 тис.грн.).

До спеціального фонду місцевого бюджету громади протягом січня-березня 2021 року надійшло 34,7 тис.грн., що становить 121,2% до запланованих показників.

З місцевого бюджету протягом звітного періоду профінансовано видатки на загальну суму 6380,8 тис.грн., що складає 71,7% до затверджених призначень. Сільський голова детально ознайомив депутатів про фінансування видатків за основними функціями та напрямками діяльності.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

2.

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 2 - «Про  внесення  змін  до  бюджету Заслучненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021 рік».

Сільський голова поінформував депутатів що даний проект було підготовлено та попередньо схвалено на засіданні виконавчого комітету. Однак, відповідно до змін в Бюджентному кодексі вносити зміни до бюджету ми зможемо лише за підсумками першого півріччя, а тому запропонував виключити даний проект з подальшого розгляду.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити виключення даного проекту рішення з розгляду та з порядку денного сесії.

3.

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 3 - «Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 12 листопада 2020 року № 06-09/2020 «Про постійні комісії Заслучненської сільської ради»».

Сільський голова запропонував депутатам погодити проект внесення змін до складу постійних комісій у зв`язку з набуттям повноважень новообраними депутатами сільської ради за результатами проведення проміжних виборів 28 березня 2021 року.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

4.

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 4 - «Про призначення відповідальної особи за здійснення делегованих повноважень щодо державної реєстрації актів цивільного стану».

Сільський голова запропонував депутатам підтримати даний проект рішення та включити його до порядку денного сесії щодо уповноваження секретаря сільської ради, керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету Пирожок Марію Іванівну на здійснення делегованих повноважень щодо державної реєстрації актів цивільного стану, за облік, звітність про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання по населених пунктах Заслучненської територіальної громади.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

5.

 

Слухали: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 5 – «Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності».

 

Сільський голова ознайомив депутатів зі своїм поданням до сесії сільської ради щодо необхідності внесення змін до діючих договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, по яких зареєстровано право власності внаслідок їх передачі з державної власності у комунальну власність Заслучненської сільської ради та проведення актуалізації їх нормативної грошової оцінки.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

6.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, щодо проекту рішення № 6 – «Про виплату матеріальних допомог мешканцям Великозозулинецького старостинського округу».

 

Сільський голова поінформував депутатів, що відповідно до прийнятого протокольного рішення на попередній сесії сільської ради було підготовлено даний проект рішення, який і пропонується сьогодні розглянути та винести на розгляд сесії..

 

ВИРІШИЛИ: Погодити запропонований проект рішення та включити його до порядку денного сесії.

 

7.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 7 – «Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги мешканцям Заслучненської сільської територіальної громади».

 

Сільський голова поінформував депутатів, що відповідно до прийнятого протокольного рішення на попередній сесії сільської ради було підготовлено даний проект рішення, який і пропонується сьогодні розглянути та винести на розгляд сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

8.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 8 – «Про визнання такими, що втратили чинність, рішень Заслучненської сільської ради від 25 березня 2021 року № 139-09/2021 та № 140-09/2021».

 

Сільський голова ознайомив депутатів зі своїм поданням до сесії сільської ради щодо необхідності визнання такими, що втратили чинність, рішень Заслучненської сільської ради від 25 березня 2021 року № 139-09/2021 та № 140-09/2021, згідно з якими було надано дозволи на розробку проектів землеустрою по виділенню земельних ділянок двом учасникам бойових дій, у зв`язку з виявленням фактів знаходження місць розташування земельних ділянок, поданих заявниками у клопотаннях та графічних матеріалах, поза межами території Заслучненської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

9.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував депутатів, що наступні проекти рішень з № 9 по № 23 стосуються розгляду земельних питань згідно поданих мешканцями заяв та документів і ознайомив присутніх з відповідними проектами рішень.

 

СЛУХАЛИ: Криворучка Р.В., депутата сільської ради щодо проекту рішення № 20, який зазначив, що даний проект рішення варто зняти з сьогоднішнього розгляду,винести його на наступну сесію і підібрати іншу земельну ділянку для учасника бойових дій Гаврилюка В.Д., так як на запропонованій земельній ділянки місцевими жителями с.Волиця Друга випасається худоба.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував депутатів, що даний проект рішення було підготовлено відповідно до рекомендацій Прокуратури щодо передачі цієї земельної ділянки, яка була виявлена як така, що обробляється без право установчих документів, учаснику бойових дій.

Враховуючи той факт, що земельна ділянка перебуває у місці випасання худоби місцевими мешканцями, сільський голова підтримав пропозицію Криворучка Р.В. та запропонував депутатам виключити даний проект рішення з розгляду та порядку денного сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити проекти рішень №№ 9-19, 21-23, включити їх до порядку денного сесії та виключити проект рішення № 20 з розгляду під час пленарного засідання.

 

10.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо додатково підготовлених для розгляду проектів рішень, зокрема, щодо проекту рішення № 24  – «Про затвердження Програми стратегічного розвитку фізичного виховання та спортивної підготовки серед учнівської молоді та населення на території Заслучненської сільської ради на 2021-2025 роки»

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

11.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 25 - «Про реорганізацію закладів культури та бібліотечних закладів в культурно-дозвіллєві заклади «Клуб-бібліотека» Заслучненської сільської ради».

 

Сільський голова поінформував, що відповідно до рішення Заслучненської сільської ради від 28 січня 2021 року №14-09/2021 «Про оптимізацію роботи клубних, бібліотечних закладів та закладів дошкільної освіти громади» було підготовлено даний проект рішення, з яким і ознайомив депутатів.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

12.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 26 - «Про об’єднання сільських та шкільних бібліотек Заслучненської сільської ради у публічно-шкільні бібліотеки та затвердження установчих документів».

 

Сільський голова поінформував, що відповідно до рішення Заслучненської сільської ради від 28 січня 2021 року №14-09/2021 «Про оптимізацію роботи клубних, бібліотечних закладів та закладів дошкільної освіти громади» було підготовлено даний проект рішення, з яким і ознайомив депутатів.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

13.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 27 - «Про припинення діяльності сільських бібліотек Заслучненської сільської ради».

 

Сільський голова поінформував, що відповідно до рішення Заслучненської сільської ради від 28 січня 2021 року №14-09/2021 «Про оптимізацію роботи клубних, бібліотечних закладів та закладів дошкільної освіти громади» було підготовлено даний проект рішення, з яким і ознайомив депутатів.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

14.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 28 - «Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 25 березня 2021 року №108-09/2021 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти та форми контракту з керівником закладу загальної середньої освіти Заслучненської сільської ради».

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

15.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 29 - «Про затвердження землевпорядної документації громадянину Когуту С.М.».

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

16.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 30 - «Про внесення змін до рішення Заслучненської сільської ради від 25 березня 2021 року № 146-09/2021 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою її передачею на умовах оренди для ведення городництва Войтовичу В.А.»

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

17.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 31 - «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з послідуючою її передачею у власність Варданяну А.Л.»

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

18.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 32 - «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для ведення особистого селянського господарства з послідуючою їх передачею у власність Гладковій Т.В.»

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання.

 

19.

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 33 - «Про вступ у Всеукраїнську асоціацію громад».

 

Сільський голова ознайомив депутатів з діяльністю цієї Асоціації та запропонував розглянути зазначений проект рішення під час пленарного засідання під № 2 замість виключеного проекту щодо внесення змін до бюджету.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання під № 2.

 

20

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову щодо проекту рішення № 34 - «Про передачу та закріплення на правах господарського відання комунальному підприємству  «Аква» Заслучненської сільської ради автотранспортного засобу».

 

Сільський голова ознайомив депутатів з проектом цього рішення та запропонував розглянути його під час пленарного засідання під № 20 замість виключеного проекту щодо відведення земельної ділянки Гаврилюку В.Д.

 

ВИРІШИЛИ: Погодити даний проект рішення та включити його до розгляду під час пленарного засідання під № 20.

 

 

*    *    *    *

 

СЛУХАЛИ: Розумного А.Г., сільського голову, який поінформував присутніх, що це, наразі, усі проекти, які планується винести на розгляд сесії.

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., який запропонував депутатам перейти до другого питання порядку денного спільного засідання та схвалити перелік питань, які сьогодні було розглянуто на спільному засіданні постійних комісій з усіма змінами і доповненнями, та винести їх на розгляд пленарного засідання сесії.

 

ВИРІШИЛИ: Схвалити запропонований перелік питань порядку денного сесії (зі змінами та доповненнями) та винести їх на розгляд пленарного засідання.

 

СЛУХАЛИ: Дьомінова О.М., який поінформував депутатів, що усі питання, які передбачалося розглянути та обговорити на спільному засіданні комісій  розглянуто та запропонував завершити роботу.

 

ВИРІШИЛИ: Завершити спільне засідання постійних комісій.

 

 

Головуючий на спільному

засіданні постійних комісій                                                  О.М.Дьомінов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь