A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 29.04.2021 20:23
Кількість переглядів: 1521

Фото без описуСьогодні, 29 квітня 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання чергової дев`ятої сесії Заслучненської сільської ради.

 

На розгляд пленарного засідання було винесено низку важливих питань, які було детально обговорено та прийнято відповідні рішення.

Зокрема, серед основних питань порядку денного депутатами було заслухано та схвалено звіт виконавчого комітету сільської ради про виконання місцевого бюджету громади за підсумками І кварталу поточного року. З даного питання сільський голова ознайомив депутатів про виконання дохідної частини бюджету за основними статтями доходів та особливу увагу приділив видатковій частині за основними напрямками діяльності та спрямування на ці цілі відповідних видатків.

Відповідно до подання сільського голови депутатами було розглянуто та прийнято відповідне рішення щодо внесення змін до 13 діючих договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 307,8804 га, які було прийнято у комунальну власність громади з державної власності, шляхом актуалізації нової нормативної грошової оцінки цих земельних ділянок та встановлення річної орендної плати на рівні 8,0% від нормативної грошової оцінки, що суттєво сприятиме наповненню місцевого бюджету.

Відповідно до рішення сесії сільської ради від 28 січня 2021 року №14-09/2021 на сьогоднішньому засіданні депутатами було розглянуто та прийнято пропозиції виконавчого комітету щодо оптимізації роботи комунальних закладів культури та сільських бібліотек, зокрема, згідно прийнятих рішень на базі існуючих закладів в окремих населених пунктах буде створено культурно-дозвіллєві центри «Клуби-бібліотеки», а також публічно-шкільні бібліотеки. Оптимізація роботи клубних та бібліотечних закладів громади сприятиме раціональному використанню бюджетних коштів та націлена на запровадження нових форм та методів роботи у даній сфері.

Також депутатами було розглянуто та затверджено Програму розвитку фізичного виховання та спортивної підготовки серед учнівської молоді та населення громади на 2021-2025 роки.

Під час засідання депутатами було одностайно підтримано пропозицію щодо вступу до Всеукраїнської асоціації громад та уповноважено сільського голову представляти інтереси громади у цій асоціації.

 

Окремим блоком питань депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо затвердження землевпорядної документації та надання дозволів на її виготовлення згідно поданих заяв і клопотань громадян та юридичних осіб.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь