A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Засідання виконавчого комітету…

Дата: 27.04.2021 22:04
Кількість переглядів: 916

Фото без описуСьогодні, 27 квітня 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося чергове засідання виконавчого комітету Заслучненської сільської ради.

 

На розгляд засідання виконкому було винесено декілька основних питань.

Зокрема, членами виконкому було розглянуто питання про виконання місцевого бюджету громади за підсумками січня-березня 2020 року. По даному питанню порядку денного сільський голова детально ознайомив членів виконкому з виконанням дохідної частини бюджету та окремо зупинився на профінансованих видатках.

 

Довідково: За підсумками звітного періоду до загального фонду місцевого бюджету територіальної громади мобілізовано податків, зборів та інших обов`язкових платежів в обсязі 2606,3 тис.грн., що становить 118,93% до запланованих показників.

Крім того, протягом звітного періоду до загального фонду бюджету надійшло 4504,4 тис.грн. офіційних трансфертів з бюджетів вищого рівня.

Таким чином, з урахування офіційних трансфертів з бюджетів вищого рівня, за підсумками звітного періоду загальний обсяг доходів загального фонду місцевого бюджету склав 7110,76 тис.грн., що становить 106,2% або на 414,9 тис.грн. більше проти запланованих показників (6695,8 тис.грн.).

До спеціального фонду місцевого бюджету громади протягом січня-березня 2021 року надійшло 34,7 тис.грн., що становить 121,2% до запланованих показників.

З місцевого бюджету протягом звітного періоду профінансовано видатки на загальну суму 6380,8 тис.грн., що складає 71,7% до затверджених призначень.

 

Членами виконкому було розглянуто та схвалено відповідне рішення про внесення змін до бюджету громади на 2021 рік та скеровано відповідну пропозицію з даного питання на розгляд сесії сільської ради.

Також на засіданні розглянуто питання та прийнято відповідне рішення щодо охорони мереж кабельного зв`язку у межах території громади.

Крім того, на засіданні прийнято декілька рішень з питань цивільного захисту населення та мобілізації, а також щодо надання дозволів на вчинення правочинів в інтересах неповнолітніх та малолітніх дітей.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь