A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день

Дата: 09.04.2021 17:52
Кількість переглядів: 1279

Фото без описуСьогодні, 09 квітня 2021 року, під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання восьмої позачергової сесії сільської ради.

Відповідно до розпорядження сільського голови від 07 квітня 2021 року № 36-р/2021, враховуючи карантинні обмеження, пов`язані із ситуацією щодо запобігання та недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, сесія пройшла у закритому режимі.

 

Після відкриття пленарного засідання сільський голова Анатолій Розумний надав слово голові Заслучненської сільської територіальної виборчої комісії Олександрі Онищук для оголошення результатів проміжних виборів депутатів Заслучненської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області, які відбулися 28 березня поточного року.

 

Олександра Онищук зачитала текст відповідної постанови територіальної комісії за підсумками проведених виборів.

Так, за результатами волевиявлення виборців, новообраними депутатами сільської ради стали:

  • По багатомандатному виборчому окрузі № 6 (с.Великі Зозулинці, с.Новосілка) – Янкова Тетяна Анатоліївна;
  • По багатомандатному виборчому округу № 7 (с.Велика Клітна, с.Кошелівка) – Образцова Тетяна Василівна.

Голова територіальної комісії вручила новообраним депутатам депутатські посвідчення та побажала їм успішної депутатської роботи.

 

У свою чергу сільський голова Анатолій Розумний долучився до привітань новообраним депутатам та побажав їм брати активну участь у роботі сільської ради та спрямовувати свої зусилля на розвиток громади.

 

Після заслуховування результатів проміжних виборів депутатський корпус ради перейшов до розгляду питань порядку денного засідання.

За результатами розгляду було прийнято відповідні рішення щодо внесення змін до місцевого бюджету громади на поточний 2021 рік, зокрема виділено відповідне фінансування в обсязі 80,0 тис.грн. на виплату компенсацій особам, що надають соціальні послуги окремим категорія громадян.

Також збільшено видатки на утримання закладів культури, проведення благоустрою населених пунктів.

Крім того, депутатами прийнято рішення щодо створення Центру надання адміністративних послуг громади, затверджено Положення та Регламент роботи Центру. У контексті розгляду цього питання сільський голова поінформував депутатів ради, що наразі вже виготовлено проект по капітальному ремонту частини приміщення Заслучненського сільського будинку культури під розміщення Центру, який направлено на експертизу. Даний проект планується направити для його фінансування до Міністерства цифрової трансформації України.

Також депутатами було схвалено чергові проекти рішень, відповідно до яких буде розпочато підготовку до проведення других земельних торгів у формі аукціону з метою залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

 

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь