A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» стосовно Дьомінова О.М.

Дата: 02.04.2021 09:43
Кількість переглядів: 622

 

 

Фото без опису

 

 

ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯЖЕННЯ

сільського голови

 

02 квітня 2021 року

 

31-р/2021

 

 

Про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

 

 

             Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частиною 3 і 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 563, Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року №1025-р, керуючись пунктами 10, 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

 

1. Провести у Заслучненській сільській раді перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади», стосовно посадової особи Заслучненської сільської ради, визнавши днем початку перевірки  02.04.2021 року.

2. Визначити секретаря сільської ради, керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету Пирожок Марію Іванівну відповідальною за проведення перевірки щодо посадової особи місцевого самоврядування, що підлягає перевірці.

3. Секретарю сільської ради, керуючій справами (секретарю) виконавчого комітету Пирожок М.І. забезпечити ознайомлення із цим розпорядженням посадової особи сільської ради, що підлягає перевірці:

- Дьомінова Олександра Миколайовича – завідувача сектору з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та мобілізаційної роботи Заслучненської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області.

4. Посадовій особі місцевого самоврядування, стосовно якої здійснюється перевірка, у встановлений Законом термін подати власноручно написану заяву про те, що до неї застосовуються або не застосовуються заборони, визначені частиною 3 або 4 статті 1 Законом України «Про очищення влади», та про згоду на проходження перевірки та оприлюднення  відомостей щодо неї за формою згідно з додатком 1 або 2 до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо неї за формою застосування заборони, передбачених частинами 3 і 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 563, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік, копію трудової книжки, копію документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків, а також, копію паспорта громадянина України.

5. Попередити посадову особу місцевого самоврядування, стосовно якої здійснюється перевірка, про те, що неподання нею заяви, зазначеної у пункті 4 цього розпорядження, або повідомлення нею у заяві про застосування до неї заборони, визначеної частиною 3 або 4  статті 1 Закону України «Про очищення влади», є підставою для звільнення із займаної посади.

6. Секретарю сільської ради, керуючій справами (секретарю) виконавчого комітету Пирожок М.І. забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному сайті сільської ради.

7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                                                                                  Анатолій РОЗУМНИЙ

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь