A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 25.03.2021 19:41
Кількість переглядів: 1397

Фото без описуСьогодні, 25 березня 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання сьомої сесії Заслучненської сільської ради.

 

Серед основних питань порядку денного депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо наступного:

  • внесено зміни до структури апарату ради та її виконавчих органів в частині створення служби у справах дітей Заслучненської сільської ради у статусі юридичної особи публічного права, а також введення посади фахівця з питань соціального захисту населення, який безпосередньо буде займатися питаннями прийому документів та формування відповідних справ для призначення усіх видів державних соціальних допомог та субсидій;
  • створено службу у справах дітей, затверджено відповідне Положення про неї та призначено її керівника;
  • прийнято у комунальну власність громади бібліотечний фонд сільських бібліотек а також окреме майно, передане згідно відповідних рішень Красилівської міської  ради;

- затверджено декілька цільових Програм та заходів, а саме:

Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Заслучненської сільської ради на  2021-2025 роки

Програму цивільного захисту населення і території від надзвичайних  ситуацій техногенного, природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Заслучненської сільської територіальної громади на 2021 – 2023 роки.

Програму компенсації виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік.

Плану заходів з екологічної освіти і виховання та формування екологічної культури здобувачів освіти закладів дошкільної та загальної середньої освіти Заслучненської сільської ради на 2021-2025 роки.

- затверджено Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти та форми контракту з керівником закладу загальної середньої освіти Заслучненської сільської ради.

 

Окремим блоком питань депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо затвердження землевпорядної документації та надання дозволів на її виготовлення згідно поданих заяв і клопотань громадян та юридичних осіб.

 

Наостанок, депутатами було підтримано запропонований сільським головою проект рішення щодо звернення до Верховної Ради України стосовно прийняття в другому читанні та в цілому законопроектів №№ 2194 та 2195, які стосуються передачі земель за межами населених пунктів у розпорядження територіальних громад та врегулювання питань проведення земельних аукціонів.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь