A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Засідання виконавчого комітету…

Дата: 18.02.2021 19:09
Кількість переглядів: 1183

Фото без описуСьогодні, 18 лютого 2021 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося чергове засідання виконавчого комітету Заслучненської сільської ради.

 

На розгляд засідання виконкому було винесено питання щодо підведення підсумків виконання місцевих бюджетів по п`яти сільським радам, що увійшли до складу громади, за підсумками 2020 року.

Сільський голова детально поінформував членів виконкому про виконання запланованих показників по наповненню дохідної частини відповідних сільських бюджетів за підсумками 2020 року, детально зупинився на невиконанні окремих статей доходів по сплаті місцевих податків та зборів.

Особливу увагу під час розгляду питань про виконання бюджетів сільський голова приділив видатковій частині з кожного сільського бюджету.

 

Після розгляду питань про виконання місцевих бюджетів члени виконкому розглянули проект рішення щодо внесення змін до бюджету громади на 2021 рік в частині спрямування залишків коштів в обсязі 190,0 тис.грн., що утворилися в місцевих бюджетах станом на 01 січня 2021 року, на фінансування видатків на енергоносії по сільській раді, закладам дошкільної та загальної середньої освіти громади. Відповідні пропозиції з даного питання направлено на розгляд сесії сільської ради.

 

Ще одним питанням, яке було розглянуто на засіданні, стало питання про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту мереж водопостачання сіл Великі та Малі Зозулинці.

 

По завершенню розгляду питань порядку денного члени виконкому обговорили питання подальшої роботи по благоустрою населених пунктів, організації та проведення весняного призову юнаків на строкову військову службу та інші питання.

 

Крім того, члени виконкому обговорили ситуацію по ліквідації наслідків негоди, що цілий тиждень вирувала на території громади та завдала чимало клопоту усім.

Сільський голова поінформував членів виконкому про ситуацію, що склалася у зв`язку з цим  в населених пунктах громади та на автошляхах, що їх сполучають, а також від імені виконавчого комітету подякував усім господарюючим суб`єктам, які прийшли на допомогу мешканцям громади у цей складний час та забезпечили розчищення вулиць і автодоріг та продовжують робити це і надалі - зокрема, 

ТОВ «Агропартнер-1», ТОВ «СК Промінь», ТОВ «ВІТ АГРО КРАСИЛІВ», СТОВ "МРІЯ"

Репецькому Анатолію, Васьковському Олександру, Васьковському Олексію, Масловському Володимиру, Копичинському Олександру, Мисливому Миколі, Заїці Василю, Приймаку Петру, Головатюку Валерію, Петельчуку Аркадію.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь