A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Підсумки роботи Красилівського бюро правової допомоги за 2020 рік

Дата: 13.01.2021 16:16
Кількість переглядів: 463

Фото без описуЗа період роботи з 01.01.2020 р. по 31.12.2020 р. до відділу “Красилівське бюро правової допомоги” Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулись 870 громадян, з них 847 громадян — за отриманням первинної правової допомоги та 17 осіб – за отриманням безоплатної вторинної правової допомоги.

Протягом звітного періоду працівниками відділу ”Красилівське бюро правової допомоги” складено 28 заяв правового характеру з питань виконання рішень судів.

За 12 місяців 2020 року всього до бюро правової допомоги звернулися 398 чоловік та 472 жінок.

За віковою категорією: до 18 років — 0 особа; від 18 до 35 років — 311 осіб; від  35 до 60 років — 410 особи; понад 60 років — 149 особа.

Протягом звітного періоду  проведено 46 правоосвітницьких заходів, що включають лекцій в загальноосвітніх навчальних закладах; зустрічі з учасниками АТО. 

Проведені зустрічі-круглі столи з працівниками Красилівського районного відділу ДРАЦС, Антонінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Хмельницької обласної ради, Красилівського районного сектору “Центр пробації”, Красилівської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості.

З початку 2020 року проведено 30 зустрічей  з  керівниками  органів  місцевого самоврядування та органів виконавчої влади.

За 12 місяців 2020 року відповідно до графіку виїздів мобільних пунктів здійснено 22 виїзних прийомів громадян в старостинські округи Красилівської об’єднаної міської територіальної  громади та сільські ради Красилівського району. За результатами виїздів МКП працівниками бюро прийнято та надано консультацій 82 особам. Найчастіше звучали питання з таких карегорій права як цивільне, спадкове, трудове, житлове,  пенсійне та соціального забезпечення.

Забезпечено роботу 6 дистанційних консультативних пунктів на базі Центру з надання адміністративних послуг, Красилівської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості, Красилівського районного сектору філії Державної установи “Центр пробації” у Хмельницькій області. Організовано роботу в режимі Skype-консультування “Бібліоміст”. Надано доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції для 20 осіб.

Забезпечено направлення у встановленій формі статистичної звітності з питань надання БПД, вуличне інформування громадян про порядок доступу до безоплатної правової допомоги.

Забезпечено направлення для встановлення статистичної звітності з питань надання БПД, тричі проводилось вуличне інформування громадян про порядок доступу до безоплатної правової допомоги, як шляхом розповсюдження друкованих листівок, так і розміщенням друкованих матеріалів на інформаційних стендах.

Забезпечувалась робота офіційного веб-сайту Красилівської районної ради, Красилівської районної державної адміністрації, Красилівської міської ради та Красилівської центральної районної бібліотеки, на яких оприлюднювались щоквартальні підсумки роботи відділу, звіти з проведених масштабних акцій, актуальна інформація та новини бюро.

З метою консолідації зусиль спрямованих на співпрацю в частині забезпечення прав та соціальних гарантій, передбачених законодавством, відділом “Красилівське бюро правової допомоги” за 2020 рік укладено 2 меморандуми. У рамках проекту “Програма “Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство” відділом “Красилівське бюро правової допомоги” надано 46 письмових консультацій по земельному праву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь