A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Бюджет громади прийнято…

Дата: 23.12.2020 18:02
Кількість переглядів: 453

Фото без описуСьогодні, 23 грудня 2020 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання четвертої позачергової сесії Заслучненської сільської ради дев`ятого скликання.

 

На розгляд засідання сесії було винесено 43 питання. Перед початком засідання сесії відбулося спільне засідання постійних комісій ради, на якому було узгоджено запропонований порядок денний та детально розглянуто усі питання, винесені на розгляд.

Під час пленарного засідання сесії серед основних питань депутатами було розглянуто та прийнято наступні рішення:

- встановлено вартість харчування у комунальних закладах дошкільної та загальної середньої освіти на 2021 рік, а також встановлено пільги для окремих категорій за рахунок місцевого бюджету громади;

- внесено зміни до структури виконавчих органів ради;

- внесено зміни до складу постійних комісій;

- прийнято програму по пільгових перевезеннях окремих категорій громадян на 2021 рік;

- затверджено програму соціально-економічного розвитку громади на 2021 рік;

- затверджено заступника сільського голови з гуманітарних питань – начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту громади.

 

Головним питанням, якому, по-суті, і було присвячено сесійне засідання та приділено найбільше часу, стало питання розгляду та прийняття першого бюджету Заслучненської сільської територіальної громади на 2021 рік.

Сільський голова детально ознайомив депутатів з проектом основного фінансового документу громади, який напередодні було схвалено відповідним рішенням виконавчого комітету.

У ході обговорення було озвучено основні статті та обсяги дохідної частини бюджету, основні напрямки фінансування видатків на забезпечення окремих сфер діяльності, в першу чергу закладів освіти, охорони здоров`я первинного рівня, утримання комунального господарства та інших видатків.

Сільський голова відповів на усі питання, які найбільше цікавили депутатів.

За результатами розгляду та жвавого обговорення проект бюджету громади на 2021 рік було затверджено одностайно усіма присутніми на засіданні шляхом поіменного голосування.

 

Окремим блоком питань порядку денного було розглянуто питання затвердження технічних документацій із землеустрою під житловими будинками та присадибними ділянками мешканців громади та надання матеріальної допомоги окремим мешканцям на лікування.

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь