A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 26.11.2020 21:59
Кількість переглядів: 693

Фото без описуСьогодні, 26 листопада 2020 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання другої позачергової сесії Заслучненської сільської ради дев`ятого скликання.

 

Відповідно до розпорядження сільського голови від 24 листопада 2020 року №69-р на розгляд засідання сесії було винесено 41 питання. Перед початком засідання сесії відбулося спільне засідання постійних комісій ради, на якому було узгоджено запропонований порядок денний та розглянуто по суті кожне питання, включене до нього.

Серед основних питань порядку денного, які було розглянуто під час пленарного засідання та прийнято відповідні рішення, стали питання обрання секретаря ради, затвердження першого заступника сільського голови, керуючого справами виконавчого комітету, формування виконавчого комітету ради та зміну найменування органу місцевого самоврядування та назви громади відповідно до законодавства.

Також серед основних питань депутатами було розглянуто та прийнято рішення щодо внесення змін до сільських бюджетів Глібківської та Малоклітнянської сільських рад, затверджено проект землеустрою по організації громадського пасовища в с.Писарівка, а також прийнято у комунальну власність громади земельні ділянки сільгоспризначення з державної власності, які наразі перебувають в оренді сільгоспвиробників.

Окремим блоком питань порядку денного було розглянуто питання затвердження технічних документацій із землеустрою під житловими будинками та присадибними ділянками мешканців громади та надання матеріальної допомоги на лікування.

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь