A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Остання сесія сільської ради восьмого скликання…

Дата: 22.10.2020 17:04
Кількість переглядів: 664

Фото без опису22 жовтня 2020 року під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося засідання останньої сесії Заслучненської сільської ради восьмого скликання.

 

Відповідно до розпорядження сільського голови від 20 жовтня 2020 року № 51-р на розгляд сесії було винесено 38 питань. Депутатами було включено додатково до порядку денного сесії ще одне питання, що стосувалося надання матеріальної допомоги на лікування.

 

Серед основних питань на засіданні сесії було розглянуто звіти виконавчого комітету про підсумки виконання місцевих бюджетів громади за підсумками січня-вересня 2020 року. Сільський голова поінформував присутніх про виконання дохідної частини трьох сільських бюджетів, особливу увагу звернувши на фінансуванні захищених статей витрат.

Окремо депутатами сільської ради було розглянуто питання щодо прийняття в комунальну власність громади цілісних майнових комплексів Заслучненської та Великозозулинецької амбулаторій загальної практики сімейної медицини та створено відповідну комісію з їх прийняття.

Також окремим питанням було розглянуто прийняття у комунальну власність громади Лісокомунального сільськогосподарського підприємства «Красилівліс» з усім нерухомим та рухомим майном, затверджено склад відповідної комісії з прийняття цього підприємства.

Також на засіданні сесії було розглянуто низку питань щодо затвердження землевпорядної документації мешканцям громади під житловою забудовою та присадибними ділянками, а також про надання відповідних дозволів на виготовлення такої документації.

Окремо депутатами було розглянуто та прийнято рішення щодо надання матеріальної допомоги з місцевих бюджетів окремим мешканцям громади згідно поданих ними документами.

 

Після розгляду питань порядку денного сільський голова поінформував депутатів про завершення тендерних закупівель та початок реалізації робочих проектів, кошти на які було виділено з державного бюджету завдяки безпосередній підтримці Народного депутата України пані Олени Копанчук.

Загалом з державного бюджету наша громада отримала субвенцію з державного бюджету в обсязі 901,2 тис.грн. На сьогодні вже виконуються роботи по вуличному освітленню в с.Волиця Друга, а за кілька днів розпочнуться роботи по капітальному ремонту покрівлі Глібківського сільського будинку культури.

 

На завершення засідання сесії сільський голова Анатолій Розумний подякував депутатам за їх плідну роботу під час цієї короткої каденції, за їх виважену громадянську позицію та побажав усім успіхів у подальшій роботі.

 

Засідання сесії пройшло у конструктивному режимі.

 

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь