A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Підсумки засідання виконавчого комітету

Дата: 09.10.2020 17:19
Кількість переглядів: 537

Фото без описуСьогодні, 09 жовтня 2020 року, під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Відповідно до розпорядження сільського голови від 07 жовтня поточного року № 46 до порядку денного засідання було включено та розглянуто питання про підсумки виконання місцевих бюджетів громади за січень-вересень поточного року.

Зокрема, сільський голова поінформував присутніх про виконання дохідної частини місцевих бюджетів, особливу увагу зосередив на невиконанні доходів за окремими показниками, а також на використанні коштів за звітний період. З даних питань прийнято відповідні рішення щодо направлення звітів про виконання місцевих бюджетів на розгляд сесії сільської ради.

Ще одним з основних питань порядку денного було розглянуто питання про доцільність позбавлення батьківських прав матері по відношенню до її неповнолітнього  сина за заявою самого неповнолітнього.

По даному питанню було заслухано детальну інформацію сільського голови, яку було підкріплено довідками щодо реєстрації місця проживання, складу сім`ї, актами обстеження умов проживання, інформації сімейного лікаря про медичне обслуговування неповнолітнього, характеристик на неповнолітнього від виконавчого комітету сільської ради та загальноосвітнього навчального закладу, де навчався неповнолітній.

За результатами розгляду та всебічного обговорення цього питання було прийнято рішення про доцільність позбавлення батьківських прав матері та направлення рішення виконавчого комітету до Служби у справах дітей Красилівської районної державної адміністрації для підготовки позовної заяви до суду.

 

Крім того, під час засідання було розглянуто ще два питання, які стосувалися присвоєння та уточнення поштових адрес.

 

Засідання виконавчого комітету пройшло в оперативному режимі, усі питання порядку денного було розглянуто та прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися тут на сайті в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь