A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Навчальний рік в ліцеї імені Олексія Іщука розпочато!

Дата: 02.09.2020 15:52
Кількість переглядів: 1236

Фото без описуДорогі друзі!  Вітаємо Вас із початком нового навчального року! День знань - це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.   Усім, хто  прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Ми пишаємося нашими учнями та їх здобутками. Похвальним листом «За високі досягнення у навчанні» нагороджені такі учні ліцею: Петросюк С.О., Грушко Є.П., Масловський Б.А., Розумна С.О., Сандул І.О., Дешура Е.М., Петросюк О.О., Кілімнік Т.О., Васільєва Я.В., Розумна Д.В., Хома А.В., Семенчук А.П., Потійчук З.П., Блащук Я.А., Дьомінов В.О., Копичинська В.О., Пасєка А.І., Розумний В.І., Міщук Б.О., Панасюк М.С. Сандул Т.О. та Філь Т.І. отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

Уже стало доброю традицією заохочувати учнів ліцею до здобуття високих показників у навчанні. За ініціативи керівника ТОВ «Агропартнер-1» Володимира Олексійовича Федченка, за що йому велика особиста подяка, щороку у перший день навчального року відмінники навчання нашого ліцею отримують матеріальне заохочення. Цьогорічний перший дзвоник не став виключенням, усі відмінники ліцею отримали цілком заслужену винагороду.

 

Здобувачі освіти нашого ліцею є переможцями районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та обласних конкурсів:

  • Німецька мова – 1 місце Сандул Тарас -9 клас (вч. Дмитрук В.О.)
  • Біологія – 3 місце Панасюк Максим-8 клас (вч. Сайфетдінова Т.П.)
  • Географія – 3 місце Лаштун Микола-10 клас (вч. Сайфетдінова Т.П.)
  • Математика – 2 місце Панасюк Максим-8 клас (вч. Сандул Н.В.)
  • Англійська мова – 3 місце Панасюк Максим-8 клас (вч. Дмитрук В.О.)
  • Конкурс з укр. мови ім. П. Яцика – 2 місце Сандул Тарас-9 клас (вч. Ліщук Л.М.)
  • Конкурс з укр. мови ім. П. Яцика - 2 місце Міщук Богдана-7 клас (вч. Ліщук Л.М.)
  • Конкурс з укр. мови ім. П. Яцика-3 місце Васільєва Яна-4 клас (вч. Закордонець Л.В.)
  • Конкурс з укр. мови ім. П. Яцика-1 місце Петросюк Оксана-3 клас (вч. Розумна Н.І.)
  • Учениця 11 класу Мелехіна В. брала участь в обласних турнірах з фізики (вч. Романюк О.І.), математики(вч. Сандул Н.В.); учениця 10 класу Редванська А. В обласному турі з біології (вч. Сайфетдінова Т.П.)
  • Учні  Мелехіна В.,Сандул Т., Козицький К.  брали участь у районних турнірах з правознавства , інформатики, географії (вч. ШвеньВ.Й., Вознюк Ю.А., Сайфетдінова Т.П.)
  • Учень 9 класу Сандул Т. активно проявив себе у Всеукраїнському інтелектуально-розважальному конкурсі ”Правничі ігри-2019” у складі команди “Астрея” (вч. Швень В.Й.)
  • Редванська А.(10 клас) виборола 2 місце в обласному конкурсі з інформатики у номінації “Інтерактивна мультимедійна презентація” (вч. Вознюк Ю.А.)
  • Романюк Костянтин, 7 кл. (вч. Романюк О. І.), обласний заочний конкурс “Еврика в астрономії” - 3 місце.
  • Міщук Богдана, 7 кл. (вч. Бельке О. П.), обласна виставка-конкурс декоративно-ужиткового мистецтва і образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край”. Номінація “Декоративний розпис, народний живопис” - 1 місце.

 

Щиро усім бажаємо нових звершень та перемог  у 2020-2021 навчальному році.

Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники.   Цього року ми отримали відчутну благодійну матеріальну допомогу  в облаштуванні навчального закладу, створенні комфорту та затишку від таких приватних підприємців нашої громади : Кшемінської Анжели, Образцова В.П.,  Березюка І.І., Масловського В.В., Репецького А.О., Баранецького  В.П. Не лишились осторонь проблем нашого навчального закладу батьки та педагогічний колектив ліцею, які теж надали матеріальну допомогу на ремонт класних кімнат та коридорів.  Висловлюємо щиру подяку за вашу підтримку і допомогу.  Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.  

Дозвольте ще раз привітати усіх зі святом. Побажати учням досягти омріяної мети, батькам – гордості за успіхи своїх дітей, учителям – натхнення та людської поваги.

 

Адміністрація Заслучненського ліцею імені Олексія Іщука


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь