A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 13.08.2020 16:22
Кількість переглядів: 586

Фото без опису13 серпня 2020 року відбулося засідання десятої позачергової сесії сільської ради, необхідність проведення якого пов`язане з терміновою потребою внесення змін до місцевих бюджетів та передачею КП «Аква» на правах господарського відання об`єктів та мереж питного водопостачання сіл Велика Клітна та Кошелівка.

 

Ще на початку квітня поточного року сільською радою було надано пропозиції до центральних органів виконавчої влади щодо виділення фінансування за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму понад 1,3 млн.грн. для реалізації окремих проектів у населених пунктах громади.

Завдяки безпосередній підтримці Народного депутата України Олени Копанчук, Кабінетом Міністрів України було прийнято розпорядження від 08.07.2020 року №891-р, згідно якого нашій громаді надано субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку в обсязі 901,2 тис.грн.

Сільський голова Анатолій Розумний поінформував присутніх депутатів, що згідно із зазначеним розпорядженням Кабінету Міністрів ці кошти буде спрямовано на проведення капітального ремонту покрівлі Глібківського сільського будинку культури (695,253 тис.грн.) та на проведення капітального ремонту вуличного освітлення в с.Волиця Друга від ПТ-159 (205,961 тис.грн.).

З метою освоєння зазначених коштів та проведення процедур публічних закупівель (тендерів) і виникла необхідність внесення відповідних змін до дохідної та видаткової частин Глібківського та Малоклітнянського сільських бюджетів. Присутніми на засіданні депутатами одностайно було підтримано запропоновані зміни до зазначених бюджетів та висловлено вдячність Народному депутату України Олені Копанчук за докладені зусилля щодо виділення цього фінансового ресурсу.

Ще одним важливим питанням, яке було розглянуто депутатами та прийнято відповідне рішення, стало питання про передачу та закріплення на правах господарського відання за КП «Аква» об`єктів та мереж питного водопостачання сіл Велика Клітна та Кошелівка.

 

Пленарне засідання позачергової сесії пройшло оперативно та конструктивно.

 

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь