A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Новини із засідання виконавчого комітету

Дата: 18.06.2020 17:41
Кількість переглядів: 746

Фото без описуСьогодні, 18 червня 2020 року, під головуванням сільського голови Анатолія Розумного відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

 У ході засідання членами виконавчого комітету було розглянуто проект Програми соціально-економічного розвитку громади на поточний 2020 рік, який має пройти процедуру подальшого затвердження на черговій сесії сільської ради. Зазначеним проектом Програми передбачено виконання низки заходів по забезпеченню життєдіяльності громади за основними напрямками діяльності.

Крім того, на засіданні виконкому було розглянуто та прийнято рішення щодо надання пропозиції на розгляд сільської ради щодо подовження термінів реорганізації Глібківської та Малоклітнянської сільських рад у зв`язку з неприйняттям центральними органами влади рішення щодо переходу громади на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом та необхідністю подальшого адміністрування сільських бюджетів цих рад.

Також на засіданні було ухвалено рішення щодо визначення уповноважених осіб по підготовці та складанню документів для призначення соціальних допомог мешканцям громади, затверджено план роботи виконкому на друге півріччя поточного року та прийнято рішення щодо присвоєння поштової адреси об`єкту нежитлової нерухомості.

 

Засідання виконавчого комітету пройшло в оперативному та конструктивному руслі. Усі питання порядку денного було розглянуто та прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь