ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Благодійна допомога для медпрацівників громади…

Дата: 10.06.2020 14:36
Кількість переглядів: 1318

Фото без описуУ цей складний для усіх нас час, час нових викликів, пов`язаних з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, ми усі турбуємось про власну безпеку, безпеку наших рідних та близьких.

Та, мабуть, найбільш вразливою категорією серед мешканців нашої громади є працівники наших медичних закладів первинного рівня, адже саме вони постійно контактують з людьми, що потребують першої медичної допомоги.

І, не важливо, з якою недугою звертається людина, медпрацівник має їй допомогти та бути впевненим у своїй власній безпеці.

Саме тому, із запровадженням карантинних заходів сільська рада, не маючи власних фінансових ресурсів для придбання засобів захисту, звернулася з відповідним клопотанням до Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» з проханням надати посильну благодійну допомогу для медичних закладів нашої громади.

І ось сьогодні, 10 червня, ми отримали такі необхідні для нас речі.

Для наших медичних закладів Міжнародним благодійним фондом надано безконтактний інфрачервоний термометр YT-1C для вимірювання температури, 30 костюмів біологічного захисту, 440 медичних масок, 16 респіраторів Неон ffp3 з клапаном, 8 захисних окулярів, 800 пар медичних рукавичок та 8 літрів дезінфекційних засобів. Усього отримано 1299 предметів на загальну суму 17612,00 грн.

Першими, хто сьогодні отримав зазначену благодійну допомогу, стали медпрацівники Заслучненської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Інші заклади громади, а це ще 6 сільських ФАПів та фельдшерських пунктів отримають її у найближчі дні.

Щиро дякуємо Міжнародному благодійному фонду «Карітас України», особисто її керівнику Дзвениславі Чайківській, за те, що не залишили без уваги наше прохання та надали цю благодійну допомогу для наших медиків.

Усім бажаємо здоров`я!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь