A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день...

Дата: 29.05.2020 21:46
Кількість переглядів: 801

Фото без описуСьогодні, 29 травня 2020 року, відбулося засідання чергової сесії сільської ради, яке пройшло у закритому режимі.

До порядку денного засідання було включено 34 питання, з них розглянуто та прийнято відповідні рішення по 33 питаннях, ще одне питання порядку денного – розгляд колективного звернення мешканців с.Кошелівка щодо ситуації навколо місцевого пасовища, було розглянуто та обговорено депутатами, за результатами чого заявникам буде направлено офіційну відповідь.

Основними питаннями, які стали предметом розгляду на засіданні сесії, стали звіти виконавчого комітету ради про виконання місцевих бюджетів за підсумками січня-березня 2020 року. Сільський голова детально поінформував депутатів про виконання запланованих показників по наповненню місцевих бюджетів, особливу увагу звернувши при цьому на окремих показниках, за якими було недоотримано відповідні доходи. Крім того, депутати були поінформовані про ті заходи, які наразі виконавчий комітет вживає щоб максимально забезпечити виконання запланованих показників наповнення бюджетів, зокрема це стосується врегулювання відносин власності, сплати податків на нерухоме майно їх власниками, а також сплати земельного податку.

Серед основних питань депутатами також було розглянуто та прийнято рішення щодо утворення Глібківського та Кошелівського старостинських округів, де восени місцеві менканці обиратимуть Старост, також затверджено відповідне Положення про Старосту, яким регламентовано його повноваження, права та обов`язки.

Крім того, місцеві депутати сьогодні вдруге уповноважили сільського голову звернутися до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області з відповідним клопотанням щодо передачі у комунальну власність громади чергових ділянок земель сільськогосподарського призначення державної власності. При розгляді даного питання сільський голова Анатолій Розумний поінформував депутатів, що відповідно до прийнятого аналогічного рішення на попередній сесії, ним особисто 22 травня було підписано акт прийому-передачі з державної у комунальну власність громади чотирьох земельних ділянок. Наразі, подано відповідні документи до державного реєстратора для завершення відповідної реєстраційної процедури.

Решта питань, розглянутих на засіданні, стосувалася затвердження технічних документацій із землеустрою по земельним ділянкам під наявною житловою забудовою мешканців громади та їх присадибним ділянкам, а також по наданню відповідних дозволів на розробку такої документації, а також щодо надання матеріальної допомоги окремим мешканцям громади у рамках виконання заходів соціального захисту населення.

Пленарне засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь