A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 12.05.2020 17:47
Кількість переглядів: 857

Фото без описуПовідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Заслучненської сільської ради “Про встановлення місцевих податків і зборів на території Заслучненської сільської об`єднаної територіальної громади на 2021 рік” з метою одержання зауважень і пропозицій

 

Проект регуляторного акту рішення Заслучненської сільської ради “Про встановлення місцевих податків і зборів на території Заслучненської сільської об`єднаної територіальної громади на 2021 рік” розроблено виконавчим комітетом сільської ради.

 

Проблема, яку передбачається розв’язати з прийняттям цього рішення, полягає у вдосконаленні механізму плати місцевих податків та зборів.

Відповідно до статті 10, пункту 12.3 статті 12 Податкового кодексу України законодавчо закріплено право органів місцевого самоврядування встановлювати місцеві податки та збори в межах своїх повноважень. Органи місцевого самоврядування приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів та офіційно оприлюднюють його до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується їх застосовувати.

 

Основною метою розробленого регуляторного акту є наповнення місцевого бюджету та спрямування отриманих коштів від сплати податків та зборів на вирішення соціальних проблем територіальної громади, покращення інфраструктури її населених пунктів.
Проект регуляторного акту і аналіз регуляторного впливу до нього розміщені на офіційному веб-сайті Заслучненської сільської ради https://zasluchne-rada.gov.ua в розділі: Регуляторна діяльність → Проекти регуляторних актів / → Аналіз регуляторного впливу.

 

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до цього проекту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

 

Зауваження та пропозиції надаються до Заслучненської сільської ради та її виконавчого комітету за адресою: 31050, площа І.О.Масловського, буд. 2, с.Заслучне, Красилівський р-н, Хмельницька обл., e-mail: zaslrada_krasyliv@i.ua

 

Зауваження та пропозиції приймаються до 12 червня 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь