A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Сесійний день…

Дата: 30.04.2020 19:03
Кількість переглядів: 766

Сьогодні, 30 квітня 2020 року, відбулося засідання чергової сесії сільської ради, яке пройшло у закритому режимі з дотриманням карантинних вимог.

До порядку денного засідання було включено 19 питань, з них розглянуто та прийнято відповідні рішення по 18 питаннях, ще одне питання порядку денного, що стосувалося надання матеріальної допомоги на лікування, було знято з розгляду для додаткового опрацювання.

За результатами розгляду депутатами прийнято рішення щодо уповноваження сільського голови звернутися до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області з відповідним клопотанням щодо передачі у комунальну власність громади земель сільськогосподарського призначення державної власності.

Крім того, основними питаннями, які було розглянуто на сесії та прийнято відповідні рішення, стали питання щодо регулювання земельних відносин щодо спільного використання пасовищ власниками поголів`я великої рогатої худоби та птиці.

З цією метою відповідним рішенням затверджено Положення про громадські пасовища на території громади, а також надано дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення тземельних ділянок та створення громадських пасовищ у селах Велика Клітна, Кошелівка та Волиця Друга.

Решта питань, розглянутих на засіданні, стосувалася затвердження технічних документацій із землеустрою по земельним ділянкам під наявною житловою забудовою мешканців громади та їх присадибним ділянкам, а також по наданню відповідних дозволів на розробку такої документації.

Пленарне засідання чергової сесії пройшло оперативно та конструктивно.

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь