A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Офіційно: Розпорядження Кабінету Міністрів України

Дата: 04.03.2020 22:54
Кількість переглядів: 736

Фото без описуВідповідно до частини четвертої статті 9 Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад” Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 213-р Заслучненську об`єднану територіальну громаду Красилівського району Хмельницької області визнано спроможною (офіційний документ можна знайти за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-viznannya-spromom030320zhnimi-obyednanih-teritorialnih-gromad).

 

На підставі зазначеного Розпорядження Міністерством фінансів буде розроблено та подано на розгляд Верховної Ради України проект внесення змін до державного бюджету України та переведення Заслучненської об`єднаної територіальної громади на прямі відносини з державним бюджетом.

 

Прийняття цих змін до державного бюджету відкриє можливість залучення до місцевого бюджету громади 60 відсотків податку з доходів фізичних осіб, які на даний час зараховуються до районного бюджету.

Перерахунок зазначених коштів до місцевого бюджету громади здійснюватиметься усіма господарюючими суб`єктами незалежно від форм власності, які мають найманих працівників та здійснюють свою діяльність на території громади.

За попередніми розрахунками загальна сума надходжень цього податку до місцевого бюджету становитиме понад 5,0 млн.грн. на рік.

Це, у свою чергу, дозволить спрямувати фінансові ресурси на розробку відповідної проектно-кошторисної документації для реалізації окремих інфраструктурних проектів у населених пунктах громади (водогони, вуличне освітлення, дороги, ремонти об`єктів соціально-культурного призначення, благоустрій населених пунктів тощо).

Тож, тепер слово за Верховною Радою.

Якнайскоріше прийняття цього рішення дозволить не втрачати час та приступити до практичних дій на користь розвитку громади, на користь її мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь