A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗАСЛУЧНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницького району Хмельницької області

Перший сесійний день…

Дата: 12.11.2020 21:31
Кількість переглядів: 531

Фото без описуСьогодні, 12 листопада 2020 року відбулося перше засідання Заслучненської сільської ради дев`ятого скликання.

 

Відповідно до чинного законодавства, засідання першої сесії ради нового скликання відкрила голова Заслучненської сільської територіальної виборчої комісії Олександра Онищук, яка оголосила результати виборів депутатів сільської ради по багатомандатним виборчим округам та вручила посвідчення новообраним депутатам ради.

Також голова територіальної комісії оголосила результати виборів Заслучненського сільського голови.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», після складення Присяги посадової особи місцевого самоврядування, новообраний сільський голова Анатолій Розумний вступив у свої повноваження та продовжив подальше ведення засідання сесії.

 

На розгляд першої сесії було винесено низку організаційних питань, які повинні забезпечити належну роботу органу місцевого самоврядування та виконавчих органів ради.

Нажаль, окремі питання порядку денного за підсумками голосування не набрали достатньої кількості голосів новообраних депутатів.

Перш за все, за результатами таємного голосування депутатами не було підтримано запропоновану кандидатуру секретаря сільської ради, а також не підтримано затвердження старости Котюржинецького округу.

До порядку денного сесії було включено, розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо затвердження регламенту сільської ради, створення постійних депутатських комісій, створення фінансового відділу сільської ради, про реорганізацію органів місцевого самоврядування, що увійшли до складу територіальної громади, затвердження старост Великозозулинецького, Глібківського та Кошелівського округів, прийнято рішення про вступ у права засновника Лісокомунального сільськогосподарського підприємства «Красилівліс» та затвердження його Статуту у новій редакції, а також інші питання.

 

З усіма прийнятими на засіданні рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися тут, на сайті, в розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь